Εν αναμονή των εξελίξεων στον Εργοτέλη…

Κρίσιμες οι επόμενες ημέρες στον Εργοτέλη, καθώς τα τελευταία 24ώρα γίνονται επαφές σε κορυφαίο επίπεδο, προκειμένου να συγκροτηθεί μία νέα ισχυρή διοίκηση που θα μπορέσει μακροπρόθεσμα να επαναφέρει τους «κιτρινόμαυρους» στις Εθνικές κατηγορίες.

Ο Εργοτέλης, έχει περάσει τα τελευταία χρόνια δύσκολες καταστάσεις, αγωνιζόμενος στο τοπικό για δύο συνεχόμενα χρόνια, μετά την αποχώρησή του από την Super League 2.

Πλέον, πολλοί είναι αυτοί που «φωνάζουν» πως η ομάδα θα πρέπει να επιστρέψει στις Εθνικές κατηγορίες, προκειμένου να μην συνεχίζει να χάνει τη δυναμική την οποία είχε χτίσει τα προηγούμενα χρόνια, με συνεχόμενες παρουσίες στις Εθνικές κατηγορίες.

Μία δυναμική που άμεσα επηρεάζει όλο το οικοδόμημα του Εργοτέλη, από τις ακαδημίες μέχρι τη πρώτη ομάδα.

Στο πλαίσιο αυτό, γίνονται επαφές, με πρωτοβουλίες ανθρώπων που αγαπούν το σωματείο, προκειμένου να μπορέσει να συγκροτηθεί μία νέα διοίκηση και τα επόμενα δύο χρόνια να μπορέσει σταδιακά η ομάδα να επανέλθει στις Εθνικές κατηγορίες.

Οι επαφές είναι καθημερινές και αναμένονται εξελίξεις τις επόμενες ημέρες και μένει να αποσαφηνιστεί εάν οι επαφές αυτές θα έχουν αίσιο τέλος και να αναδειχθεί νέα διοίκηση ή εάν θα συνεχίσει ο Εργοτέλης με την υπάρχουσα.

Πάντως, παλαίμαχοι ποδοσφαιριστές της ομάδας, που πλέον αγωνίζονται σε άλλες ομάδες κυρίως στο εξωτερικό, έχουν αναλάβει και εκείνοι από τη μεριά τους πρωτοβουλίες, ευελπιστώντας πως θα μπορέσουν να βοηθήσουν την ομάδα που τους βοήθησε στα πρώτα τους ποδοσφαιρικά βήματα, ενώ κάποιοι εξ αυτών, έχουν δεσμευτεί να συμβάλουν και οικονομικά…

ΔΗΜΟΦΙΛΗ
P