Πρωταθλητής στις μεταγραφές ο Πόρος!

Οι ομάδες της Γ’ Εθνικής μετά την οριστικοποίηση της σέντρας στις 4 Απριλίου ενισχύονται συνεχώς με παίκτες, ωστόσο η ομάδα που έχει κάνει την εντύπωση μέχρι τώρα είναι αναμφίβολα ο Πόρος.

Οι “μπλε” μέσα σε λίγες ημέρες έχουν καταφέρει να εντάξουν στο δυναμικό τους ποδοσφαιριστές που όχι μόνο γνωρίζουν αρκετά καλά την κατηγορία, αλλά έχουν αγωνιστεί και σε παραπάνω.

Η ομάδα του Βασίλη Κρασανάκη έχει κατακτήσει τον τίτλο του “πρωταθλητής στις μεταγραφές”, αφού μετά την είδηση ότι οι ομάδες θα επιστρέψουν στην δράση για να ολοκληρώσουν  την χρονιά έχει καταφέρει να έρθει σε συμφωνία με Μπάμπη, Παπαδομιχελάκη, Καμπεράι, Τριανταφύλλου και Ταβλαδωράκη, ενώ παράλληλα δίνει ευκαιρίες σε μικρά παιδιά από τις ομάδες της ΕΠΣΗ.

Αναμφίβολα αν κοιτάξει κάποιος το ρόστερ του Πόρου θα καταλάβει ότι ο Βασίλης Κρασανάκης έχει στα… χέρια του δύο ισάξιες ενδεκάδες οι οποίες μπορούν να… χτυπήσουν ακόμα και πρωτάθλημα. Σίγουρα όλα αυτά θα πρέπει να τα αποδείξουν και μέσα στο γήπεδο, ωστόσο μέχρι τώρα οι μεταγραφικές κινήσεις των “μπλε” εντυπωσιάζουν…