Οριστική συμφωνία με Χουτεσιώτη ο Ατρόμητος!

Ο Λευτέρης Χουτεσιώτης, εκτός απροόπτου, θα είναι το τέταρτο μεταγραφικό απόκτημα του Ατρομήτου εν όψει της νέας αγωνιστικής περιόδου, με τις δύο πλευρές να έχουν έρθει σε οριστική συμφωνία και πλέον να απομένουν τα τυπικά για να υπογράψει ο Έλληνας τερματοφύλακας το συμβόλαιό του.

Μεταγραφικός οργασμός επικρατεί τις τελευταίες μέρες στον Ατρόμητο, καθώς μέσα σε τέσσερις ημέρες η ομάδα του Περιστερίου έχει ανακοινώσει τις τρεις πρώτες καλοκαιρινές της μεταγραφές, που δεν είναι άλλοι από τους Τομ Φαν Βέερτ, Καρλίτος και Αλεξέι Κοσέλεφ.

Σειρά, εκτός συγκλονιστικού απροόπτου, θα πάρει ο Λευτέρης Χουτεσιώτης, ο οποίος έχει συμφωνήσει για συμβόλαιο 1+1 χρόνων με τον Ατρόμητο, προκειμένου να αποτελέσει το νούμερο 2 της εστίας του.

Η συμφωνία μεταξύ των δύο πλευρών είναι οριστική, με τον Έλληνα τερματοφύλακα να αναμένεται στις αμέσως επόμενες ημέρες να περάσει από τα καθιερωμένα ιατρικά τεστ και να υπογράψει το συμβόλαιό του.

Τη σεζόν που ολοκληρώθηκε ο διεθνής με τα μικρά ηλικιακά τμήματα της Εθνικής Ελλάδος φόρεσε τη φανέλα του Άρη, με τον οποίον αγωνίστηκε σε εννέα ματς, ενώ στο παρελθόν έχει παίξει σε Ιωνικό, ΠΑΣ Γιάννινα και Ολυμπιακό, από τις ακαδημίες του οποίου ξεκίνησε την καριέρα του

ΔΗΜΟΦΙΛΗ
P