Πρώτη μεταγραφή στον ΠΑΟΚ ο Αντώνης Αλεξάκης

Μία σπουδαία μεταγραφή ολοκλήρωσε ο ΠΑΟ Κρουσώνα που ανακοίνωσε την απόκτηση του Αντώνη Αλεξάκη!

Μία κίνηση επιπέδου Γ’ Εθνικής έκανε ο ΠΑΟΚ που ανακοίνωσε την απόκτηση του Αντώνη Αλεξάξη. Ο 23χρονος μέσος που προέρχεται από τα τμήματα υποδομής του Εργοτέλη, στη συνέχεια αγωνίστηκε στη Γ’ Εθνική με τον ΑΟΑΝ και τον Ερμή Ζωνιανών, έχοντας εξαιρετικές εμφανίσεις.

Ο ΠΑΟΚ κινήθηκε γρήγορα για την απόκτηση του μετά την αποχώρηση του Αλεξάκη από το Ρέθυμνο, με τον Βασίλη Πλεσίτη να αποκτά έναν άκρως ποιοτικό ποδοσφαιριστή, με παραστάσεις μεγαλύτερης κατηγορίας, που αναμένεται να προσφέρει πολλά!

Αναλυτικά η ανακοίνωση: «Το Δ.Σ. του ΠΑΟ Κρουσώνα ανακοινώνει την πρώτη μεταγραφική κίνηση για την νέα αγωνιστική περίοδο 2024-2025.

Πρόκειται για τον 23χρονο Αντώνη Αλεξάκη, έναν ποδοσφαιριστή που ανεβάζει την ποιότητα της ομάδας μας στην μεσαία γραμμή.

Ο Αντώνης Αλεξάκης είναι ένα από τα σπουδαιότερα ταλέντα που ανέδειξε το ηρακλειώτικο ποδόσφαιρο τα τελευταία χρόνια, αποτελώντας δημιούργημα των τμημάτων υποδομής του Εργοτέλη, όπου είχαν συνυπάρξει με τον προπονητή του ΠΑΟΚ, Βασίλη Πλεσίτη.

Μια από τις κορυφαίες διακρίσεις του ήταν η παρουσία του στην Μικτή Ομάδων Νέων της ΕΠΣΗ, φτάνοντας ως τον τελικό του Πανελλήνιου Πρωταθλήματος του 2017.

Το καλοκαίρι του 2019 υπέγραψε επαγγελματικό συμβόλαιο στην ΠΑΕ Εργοτέλης και λίγους μήνες αργότερα έκανε ντεμπούτο στο πρωτάθλημα της Super League 2.

Tα τελευταία χρόνια αγωνίστηκε σε επίπεδο Γ’ Εθνικής, αρχικά στον ΑΟΑΝ και έκλεισε την περσινή σεζόν με την φανέλα του Ερμή Ζωνιανών.

Στη φωτογραφία ο πρόεδρος του ΠΑΟΚ Δευκαλίων Στειακάκης καλωσορίζει στην οικογένεια της ομάδας τον Αντώνη Αλεξάκη».

ΔΗΜΟΦΙΛΗ
P