Τίτλοι τέλους για Ντελία και ΑΕΚ!

Μετά από οκτώ χρόνια κοινής πορείας, Νικήτας Ντελία και ΑΕΚατσαμπά, αποφάσισαν να λύσουν τη συνεργασία τους, με τον έμπειρο αμυντικό, να αποτελεί παρελθόν από τους «κιτρινόμαυρους».

Σύμφωνα με πληροφορίες του GRANDSPORT, οι δύο πλευρές συζητούσαν τα τελευταία 24ώρα το ενδεχόμενο συνέχισης της συνεργασίας τους, κάτι που επιθυμούσαν και οι δύο πλευρές, όμως δεν βρέθηκε η χρυσή τομή, προκειμένου να μπορέσουν να συνεχίσουν μαζί.

Πλέον, έπειτα από οκτώ σεζόν με τη φανέλα της ΑΕΚ, ο Νικήτας Ντελία, αποτελεί παρελθόν, αποτελώντας ίσως τον αμυντικό με τα περισσότερα γκολ τα τελευταία χρόνια στους «κιτρινόμαυρους».

Ο Νικήτας Ντελία, είχε βρει το… λιμάνι του στην ΑΕΚ, όμως πλέον αποχωρεί, βάζοντας τίτλους τέλους σε μία πολυετή συνεργασία. Αποτέλεσε έναν από τους… βράχους της αναγέννησης της ΑΕΚ, από την επιστροφή της στην Α1 ΕΠΣΗ μέχρι και σήμερα, εκ των αρχηγών και πολυτιμότερων ποδοσφαιριστών της τα τελευταία χρόνια. Η προσφορά του στην ομάδα, ήταν τεράστια την οκταετία που φόρεσε τα κιτρινόμαυρα, όμως πλέον, ολοκληρώθηκε ο κύκλος…

Την τελευταία τριετία με τη φανέλα της ΑΕΚ, κατέγραψε 88 συμμετοχές σε πρωτάθλημα και κύπελλο, σημειώνοντας 21 τέρματα!

[jsPlayerProfile player_id =”189253″ season_id =”0″]

ΔΗΜΟΦΙΛΗ
P