Λουίς Ενρίκε: «Μόνο στη θεωρία κατώτερη από εμάς η Ελλάδα»

Τον σεβασμό της Εθνικής Ελλάδος έχει ο τεχνικός της Ισπανίας Λουίς Ενρίκε η οποίος τόνισε ότι οι παίκτες του δεν πρέπει να δώσουν στατικές φάσεις στο αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα…

«Θα προσπαθήσουμε να μην πέσουμε στην παγίδα ότι αντιμετωπίζουμε ομάδες θεωρητικά κατώτερες. Θα πρέπει εκείνοι να προσαρμοστούν στο δικό μας τρόπο παιχνιδιού κι εμείς πρέπει να είμαστε προσεκτικοί, ώστε να μη δώσουμε στημένες φάσεις κ.λπ.,» τόνισε ο εκλέκτορας των «ρόχας«, στη συνέντευξη Τύπου ενόψει του αγώνα.

Ο Λουίς Ενρίκε είπε ακόμη ότι έχει καταλήξει στα πλάνα του για το παιχνίδι με την εθνική μας, «… αλλά δεν θέλω να δώσω ιδέες στον αντίπαλο προπονητή. «Είχαμε λίγες ημέρες για να προετοιμαστούμε, αλλά απ’ όσο βλέπω στο γήπεδο είμαστε στο σωστό δρόμο.

Θα προσπαθήσουμε να κάνουμε τη δουλειά μας από το πρώτο ματς. Δεν έχω δει κανέναν να νικάει χωρίς την απαραίτητη ένταση. Πρέπει να είμαστε σε επαγρύπνηση,»

Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το grandsport.gr με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.