Ν. Μεταξάκης: «Να φέρουμε ξανά την ΑΕΚ στις υψηλές θέσεις»

Τις πρώτες του δηλώσεις ως ποδοσφαιριστής της ΑΕΚ παραχώρησε στο 𝐆𝐑𝐀𝐍𝐃𝐒𝐏𝐎𝐑𝐓 ο Νίκος Μεταξάκης. 

Ο έμπειρος επιθετικός και πρώτος σκόρερ της χρονιάς που μας πέρασε στον ΑΟΤ, αναφέρθηκε αρχικά στις ομάδες που τον προσέγγισαν, ευχαριστώντας για το ενδιαφέρον.

Παράλληλα μίλησε για τους λόγους που επέλεξε να αγωνιστεί στην ΑΕΚ, ενώ έκανε αναφορά και στους στόχους τόσο της ομάδας όσο και τους δικούς του.

ADVERTISING

Νέα μεγάλη κίνηση με Ν. Μεταξάκη η ΑΕΚ!

Συγκεκριμένα ανέφερε: «Αρχικά θα ήθελα να ευχαριστήσω όλες τις ομάδες οι οποίες ενδιαφέρθηκαν για εμένα. Τώρα όσον αφορά την επιλογή μου να πάω στην ΑΕΚ, είναι ένας μεγάλος και ιστορικός σύλλογος, οι οποίοι ενδιαφέρθηκαν για εμένα από την πρώτη στιγμή που ανακοίνωσα ότι δεν συνεχίζω στο Τυμπάκι.

ADVERTISING

Οι άνθρωποι της ΑΕ Κατσαμπά με κάλυψαν σε όλο το πακέτο που θέλω να έχω σε μια ομάδα και για αυτό απάντησα θετικά».

Για τους στόχους της ομάδας: «Οι στόχοι για την ΑΕΚ φέτος είναι να ευχαριστηθούμε το ποδόσφαιρο που θα παίζουμε κάθε Κυριακή και μέσα από αυτό να τερματίσουμε όσο πιο ψηλά μπορούμε και να επιστρέψει η ΑΕΚ στις υψηλές θέσεις».

Για τον δικό του στόχο: «Εγώ προσωπικά θέλω να βοηθήσω την ομάδα όσο μπορώ για να πετύχει τους στόχους της είτε αυτό είναι με γκολ ή με ασίστ. Καλή χρονιά σε όλους εύχομαι με υγεία πάνω από όλα».

ΔΗΜΟΦΙΛΗ