Οι άμεσες προτεραιότητες του ΟΦΗ

Στο… φουλ δουλεύουν οι «μηχανές» του ΟΦΗ για την μεταγραφική ενίσχυση της ομάδας, με τον Ηλία Χατζηθεοδωρίδη να βρίσκεται κοντά στους «ασπρόμαυρους» και ενδεχομένως αυτήν την εβδομάδα να υπάρξουν και εξελίξεις, ενώ ο ΟΦΗ συνεχίζει τις επαφές αλλά και την αξιολόγηση υποψηφίων μεταγραφικών στόχων.

Άπαντες στον ΟΦΗ είναι σε εγρήγορση, οι διοικούντες, ο Τραϊανός Δέλλας και το τμήμα σκάουτινγκ με τον νέο επικεφαλή Χρήστο Παπαντωνόπουλο, βρίσκονται σε διαρκείς συζητήσεις.

Από τη μία, ο Τραϊανός Δέλλας, έχει ορίσει τις θέσεις στις οποίες η ανάγκη για ενίσχυση είναι επιτακτική, ενώ από την άλλη, ο Χρήστος Παπαντωνόπουλος «προτείνει» παίκτες βάσει των χαρακτηριστικών που έχει ζητήσει ο προπονητής.

ADVERTISING

Ο ΟΦΗ «ψάχνει» στην αγορά, δεξί μπακ, κεντρικό αμυντικό, εξάρι και εξτρέμ, αυτές οι θέσεις είναι που «καίνε», ενώ σίγουρα θα αποκτηθεί και δεύτερος (περιφερειακός) επιθετικός, κάτι όμως που αυτή τη στιγμή δεν δείχνει να βρίσκεται στις προτεραιότητες και αυτό γιατί υπάρχουν λύσεις σε αντίθεση με τις άλλες θέσεις.

Όσο αναφορά τη θέση του αριστερού μπακ, αυτή εκτός απροόπτου θα καλυφθεί από τον Ηλία Χατζηθεοδωρίδη. Για τη θέση του στόπερ, υπάρχουν αρκετές επιλογές στην αγορά και όλες μελετώνται προσεκτικά, με τον ΟΦΗ να θέλει να κάνει προσεκτική επιλογή, μία από τις επιλογές είναι του Ταμπίτζε, που έχει προταθεί, χωρίς να αποτελεί όμως προτεραιότητα.

Με την έναρξη της προετοιμασίας να απέχει πλέον μόλις 20 ημέρες, ο ΟΦΗ ανεβάζει τους ρυθμούς του στον μεταγραφικό σχεδιασμό του και πλέον από την φάση αξιολόγησης, θα ξεκινήσει να περνάει και στη φάση διαπραγμάτευσης για να μπορέσει να υλοποιήσει τα «θέλω» του Τραϊανού Δέλλα…

ΔΗΜΟΦΙΛΗ