Ο Διακάκης ανακοίνωσε την αποχώρηση του από την Παλαιόχωρα!

Μέσα από γραπτή του δήλωση ο μέχρι πρότινος προπονητής της Παλαιόχωρας Τάκης Διακάκης ανακοίνωσε την αποχώρηση του από το σωματείο.

Παρελθόν από τον πάγκο της Παλαιόχωρας αποτελεί εδώ και λίγες ώρες ο Τάκης Διακάκης, με τον ίδιο να γνωστοποιεί την απόφαση του μέσα από γραπτή του δήλωση.

Όπως αναφέρει στα λόγια του οι προσωπικοί και οικογενειακοί λόγοι τον εμποδίζουν να συνεχίσει το… έργο του στην ομάδα της Παλαιόχωρας.

Συγκεκριμένα ανέφερε: «Θέλω να ευχαριστήσω μέσα από την καρδιά μου για την συνεργασία που είχαμε τα δύο τελευταία χρόνια την διοίκηση του ΑΟ Πάλαιοχωρας καθώς και τους συνεργάτες μου στο προπονητικό τιμ και όλους τους ποδοσφαιριστές που δουλέψαμε μαζί. Δυστυχώς πολύ σοβαροί προσωπικοί και οικογενειακοί λόγοι δεν μου επιτρέπουν για τους επόμενους μήνες να βρίσκομαι μακριά από την πόλη των Χανίων. Επίσης θέλω να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ στον φίλαθλο κόσμο της ομάδας για την βοήθεια και την στήριξη τους και γενικά σε όλη την κοινωνία της Παλαιόχωρας που τα δύο χρόνια της διαμονής μου με έκαναν να νιώθω σαν το σπίτι μου. Τα δυο αυτά χρόνια ζήσαμε πολλές ωραίες στιγμές, καταφέραμε να ανεβάσουμε την ομάδα στην Γ’ εθνική και να βελτιώσουμε την οργάνωση, την λειτουργία και τις εγκαταστάσεις της ομάδας, αλλά αυτό που θα μείνει πάντα χαραγμένο μέσα μου είναι η τεράστια χαρά και συγκίνηση που ένιωσα δίνοντας το “βάπτισμα του πυρός” σ αυτή την δύσκολη κατηγορία σε οχτώ ντόπια παιδιά ηλικίας 15-16 και 17 χρ. στην προσπάθεια μου να χτίσω ένα νέο κορμό για τα επόμενα χρόνια και το μέλλον της ομάδας. ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ ΟΛΟΥΣ».