Γ. Κουλούρας: «Ευκαιρία να ξεπληρώσουμε και να βοηθήσουμε τη Νεάπολη»

Για την απόφαση του να βοηθήσει τη Νεάπολη, αλλά και τους στόχους του μίλησε στο Grandsport.gr ο Γιάννης Κουλούρας.

Ο έμπειρος τεχνικός σχετικά με την συμφωνία του να αναλάβει τη Νεάπολη ανέφερε: “Οι άνθρωποι της Νεάπολης μας ζήτησαν την βοήθεια μας και στο πλαίσιο των πολύ καλών σχέσεων που έχουμε αλλά και την βοήθεια που έχουμε δεχτεί από εκείνους, είπαμε ότι είναι η ευκαιρία να τους το ξεπληρώσουμε και να τους βοηθήσουμε σε αυτή την δύσκολη κατάσταση. Σίγουρα θα είναι καλό για τους ποδοσφαιριστές να επιστρέψουν στην δράση και για το οικονομικό αλλά και για την υγεία τους και την αγάπη τους για το ποδόσφαιρο. Σε αυτή την προσπάθεια θα βοηθηθώ και εγώ για την συνέχεια γιατί δεν είναι το ίδιο να είσαι χωρίς αγωνιστικό ρυθμό και στο να αναλάβεις μια ομάδα της Γ’ Εθνικής”.

Παράλληλα για τους στόχους της ομάδας τόνισε: “Το έργο μας είναι αρκετά δύσκολο, αφού μέσα σε λίγες ημέρες πρέπει να δημιουργήσουμε μια ομάδα που θα αγωνιστεί στην Γ’ Εθνική. Δεν γνωρίζω τους παίκτες της Νεάπολης και θα πρέπει να δουλέψουμε σκληρά. Στόχος μας είναι παρά τις δυσκολίες να σώσουμε την ομάδα και να κρατηθεί στην Γ’ Εθνική”

Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το grandsport.gr με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.