Μετά τις εκλογές της ΕΠΟ η προκήρυξη και η οργάνωση της Γ’ Εθνικής

Μετά τις 27 Μαρτίου, όπου και θα πραγματοποιηθούν οι εκλογές της ΕΠΟ αναμένεται να οριστικοποιηθεί η νέα προκήρυξη της Γ’ Εθνικής αλλά και οι ημερομηνίες που θα αγωνιστούν οι ομάδες.

Λίγες ημέρες ακόμα αγωνίας για τις ομάδες της Γ’ Εθνικής, αφού οι πληροφορίες αναφέρουν ότι η προκήρυξη της Γ’ Εθνικής αλλά και οι ημερομηνίες για την διεξαγωγή των αγώνων θα γίνουν γνωστές μετά τις εκλογές που θα πραγματοποιηθούν ηλεκτρονικά στις 27 Μαρτίου.

Όπως ήταν φυσιολογικό μετά και την απόφαση των ανθρώπων της ΕΠΟ να δώσουν παράταση στις αποφάσεις που αφορούν την Γ’ Εθνική στην τελευταία συνάντηση τους που πραγματοποιήθηκε στις 16 Μαρτίου, η νέα προκήρυξη αλλά και η οργάνωση του πρωταθλήματος θα αποφασιστεί από τη νέα ΕΠΟ και τους ανθρώπους που θα απαρτίζονται.

ADVERTISING

Έτσι λοιπόν οι ομάδες της Γ Εθνικής συνεχίζουν τις προπονήσεις μετρώντας αντίστροφα για την σέντρα του πρωταθλήματος που είναι στις 4 Απριλίου, χωρίς να γνωρίζουν ακριβές ημερομηνίες που θα αγωνιστούν αλλά και χωρίς να έχουν στα χέρια τους την προκήρυξη μέχρι στιγμής.

Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το grandsport.gr με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.
Click to Hide Advanced Floating Content