Σκέψεις για νέες κτιριακές εγκαταστάσεις εντός του ΒΑΚ!

Σε νέες παρεμβάσεις στο Βαρδινογιάννειο αθλητικό κέντρο, έτσι ώστε να γίνει όσο το δυνατόν καλύτερο, αναμένεται να προχωρήσει η ΠΑΕ ΟΦΗ, βελτιστοποιώντας το στο μέγιστο των δυνατοτήτων του.

Σύμφωνα με πληροφορίες του GRANDSPORT, οι άνθρωποι της ΠΑΕ «τρέχουν» το τελευταίο διάστημα ένα νέο «σχέδιο» όσο αναφορά την βελτιστοποίηση των εγκαταστάσεων στο Σκαφιδαρά και με τη διαδικασία εκμετάλλευσης των γειτονικών οικοπέδων να έχει «παγώσει» πλέον στρέφονται σε άλλες λύσεις.

Μία από τις λύσεις που προκρίνονται πλέον και εκτός απροόπτου θα μπουν σε εφαρμογή, είναι η κατασκευή ενός νέου κτιρίου εντός του Βαρδινογιάννειου αθλητικού κέντρου, σε μία έκταση σχεδόν 3000 τετραγωνικών μέτρων που παραμένει αναξιοποίητος, ενώ με τη προσθήκη αυτή, αναμένεται το βαρδινογιάννειο αθλητικό κέντρο να έχει αναβαθμιστεί πλήρως.

ADVERTISING

Ουσιαστικά θα είναι νέες κτιριακές εγκαταστάσεις που αναμένεται να περιλαμβάνουν αποδυτήρια της πρώτης ομάδας, αλλά και δωμάτια /διαμερίσματα στα οποία θα μπορούν να διανυκτερεύουν οι ποδοσφαιριστές πριν από τις εντός έδρας αναμετρήσεις.

Υπενθυμίζουμε, τα τελευταία χρόνια, έχουν γίνει σημαντικές παρεμβάσεις στο ΒΑΚ που πλέον είναι ένα από τα καλύτερα στην Ελλάδα.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ