«Φαβορί» ο Μαν. Σουτζής για τη νέα εποχή του Γιούχτα

Ο Γιούχτας, μετά τον υποβιβασμό του από τη Super league 2, στη Γ Εθνική, κάνει πλέον το σχεδιασμό του για τη νέα αγωνιστική περίοδο όπου εκτός απροόπτου θα τον βρει στη Γ Εθνική.

Οι άνθρωποι της ομάδας των Αρχανών, αρχίζουν δειλά-δειλά να «σχεδιάζουν» τον Γιούχτα της νέας αγωνιστικής περιόδου και πρώτες «προτάσεις» πέφτουν στο τραπέζι των συζητήσεων.

Ένα από τα βασικότερα θέματα, είναι αυτό του προπονητή, αλλά και οι στόχοι της νέας χρονιάς.

ADVERTISING

Αυτό που βάσει πλειοψηφίας δείχνει να έχει προτίμηση, είναι ο Γιούχτας να διεκδικήσει τη νέα χρονιά το πρωτάθλημα και την άμεση επιστροφή του στις επαγγελματικές κατηγορίες, στο πλαίσιο αυτό, «φαβορί» για την τεχνική ηγεσία, θα είναι ο Μανώλης Σουτζής, καθώς χαίρει εκτίμησης στις Αρχάνες και άπαντες του αναγνωρίζουν και τη φετινή εντυπωσιακή χρονιά με τον Αλμυρό.

Η φετινή άκρως πετυχημένη χρονιά του Αλμυρού, οφείλεται σε μεγάλο βαθμό στον Μανώλη Σουτζή και στις Αρχάνες βλέπουν με καλό μάτι, το ενδεχόμενο συνεργασίας για να μπορέσουν να θέσουν πρωταγωνιστικούς στόχους.

Όσο αναφορά τώρα τον Κώστα Ανυφαντάκη, παρ’ ότι υπάρχει εκτίμηση προς το πρόσωπό του και τις ικανότητές τους, στις Αρχάνες εκτιμούν πως δεν θα θελήσει ο ίδιος να συνεχίσει σε ερασιτεχνική κατηγορία, κάτι που θα τους οδηγήσει στο διαζύγιο.

ADVERTISING

Πάντως, πέραν του Μανώλη Σουτζή, υπάρχουν και δύο ακόμη περιπτώσεις προπονητών που ενδιαφέρον τους «πράσινους» αλλά όλα είναι σε πολύ πρώιμο στάδιο, ενώ δεν έχουν ξεκινήσει καν οι συζητήσεις μαζί τους, πάντως δεδομένα, ο Γιούχτας θα κινηθεί για τον Μανώλη Σουτζή.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ