Αυτός είναι ο λόγος της εισβολής στον τελικό

Οι οπαδοί που εισέβαλαν στον αγωνιστικό χώρο και διέκοψαν τον τελικό για περίπου δύο λεπτά, φορούσαν μπλούζες του Λευκορώσου YouTuber “Mellstroy”, ο οποίος τους προκάλεσε να μπουν στον αγωνιστικό χώρο.

Με ένα απρόοπτο ξεκίνησε ο τελικός του Champions League, καθώς οπαδοί εισέβαλαν στον αγωνιστικό χώρο. Ένας εξ αυτών πανηγύριζε σαν τον Κριστιάνο Ρονάλντο και έτρεχε σε όλο το γήπεδο, ενώ άλλοι έβγαζαν selfie με τους παίκτες.

Απίστευτο: Εισβολή οπαδών στο γήπεδο στα 30″ (vid)

ADVERTISING

Οι οπαδοί που μπήκαν στον αγωνιστικό χώρο φορούζαν μπλούζες που έγραφαν “Mellstroy”. Πρόκειται για έναν Λευκορώσο YouTuber που έγινε δημοφιλείς το 2020, όταν σε stream χτυπούσε μια κοπέλα σε τραπέζι ενώ ήταν στη Μόσχα. Για τη συγκεκριμένη πράξη πέρασε από δίκη και καταδικάστηκε σε έξι μήνες κοινωνική εργασία και πρόστιμο 72 χιλιάδες ρούβλια.

Ο Mellstroy προσέφερε 300 χιλιάδες λίρες σε όποιον έτρεχε στον αγωνιστικό χώρο με μπλούζα του και γι’ αυτό μπήκαν πολλοί (και όχι ένας) εισβολείς με φανέλα του.

ADVERTISING

Ο συγκεκριμένος streamer έχει κατηγορηθεί (μεταξύ άλλων) και για παραγωγή και διακίνηση πορνογραφικού περιεχομένου στη χώρα του, αλλά δεν καταδικάστηκε λόγω έλλειψης στοιχείων.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ