Παρελθόν από τον Ρούβα ο Ν. Τσερεβελάκης – «Μία διαδρομή τριών χρόνων έφτασε στο τέλος»

Την αποχώρηση του από την τεχνική ηγεσία του Ρούβα γνωστοποίησε μέσω ανάρτησης του ο Νίκος Τσερεβελάκης.

Μετά από τρία χρόνια παρουσίας του στην άκρη του πάγκου του Ρούβα, ο Νίκος Τσερεβελάκης ολοκλήρωσε τη συνεργασία του με την ομάδα της Γέργερης, μετά από απόφαση του συμβουλίου της ομάδας, το βράδυ της Πέμπτης (30/05).

Ο έμπειρος τεχνικός με ανάρτηση του ευχαριστεί όλους όσους με τους οποίους συνεργάστηκε σε αυτή την τριετία, ενώ τονίζει πως ο Ρούβας θα είναι πάντα στην καρδιά του, αφού έβαλε τη σφραγίδα του στην επιστροφή και στη καθιέρωση της ομάδας στη μεγάλη κατηγορία.

ADVERTISING

Αναλυτικά έγραψε: «Μια διαδρομή τριών χρόνων έφτασε στο τέλος της. Οι χαρές σίγουρα περισσότερες από τις λύπες, θέλω να ευχαριστήσω από καρδιάς όλους όσους συνεργάστηκα αυτά τα τρία χρόνια, τον Γιάννη Μανιαδακη, τον Μανώλη Μουζουράκη, Μανώλη Πρινιανάκη, Κώστα Κουτάντο, Μπάμπη Βολιτάκη και όλους τους υπόλοιπους ανθρώπους της διοίκησης, τον φροντιστή μας Χάρη Ιερονυμάκη, τους συνεργάτες μου Φράγκο Μηνά και Αλέξανδρο Κασμερίδη και φυσικά όλους τους ποδοσφαιριστές για τα υπέροχα αυτά τρία χρόνια.

Ο Ρούβας θα είναι πάντα στην καρδιά μου και ελπίζω να έβαλα ένα μικρό λιθαράκι και εγώ σε αυτή πορεία της επιστροφής και της καθιέρωσης στην πρώτη τοπική κατηγορία.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ