Μένει δίπλα στην ΑΕΚ ο Γ. Μαστροκυριακάκης: «Ενωμένοι για το καλό της ομάδας»

Παρότι είχε ανακοινώσει την αποχώρηση του από τα διοικητικά πράγματα της ΑΕΚ, ο Γιάννης Μαστροκυριακάκης βρίσκεται μεταξύ των υποψηφίων για το νέο «κιτρινόμαυρο» ΔΣ. Ο ίδιος με δηλώσεις του στο 𝐆𝐑𝐀𝐍𝐃𝐒𝐏𝐎𝐑𝐓 εξηγεί τους λόγους για αυτή του την απόφαση.

Δίπλα στην επόμενη ημέρα της ΑΕΚ στέκεται ο Γιάννης Μαστροκυριακάκης, παρότι πριν από λίγες εβδομάδες είχε ανακοινώσει πως δεν θα συνεχίσει να εμπλέκεται διοικητικά με τον ιστορικό σύλλογο του Κατσαμπά.

Ο τέως πρόεδρος της ΑΕΚ τόνισε πως η παρουσία σημαντικών ανθρώπων σε αυτή τη νέα προσπάθεια, που έχουν προσφέρει στο ποδόσφαιρο και γενικότερα στον αθλητισμό, κατάφεραν να τον μεταπείσουν, αφού και και ο ίδιος θέλει το καλύτερο δυνατό για τον σύλλογο.

ADVERTISING

Μάλιστα ο Γιάννης Μαστροκυριακάκης μίλησε για τους λόγους για τους οποίος ο ίδιος άλλαξε την απόφαση του, ενώ μίλησε και για τους στόχους της νέας διοίκησης της ΑΕΚ.

Συγκεκριμένα είπε: «Μετά από πιέσεις που δέχτηκα από τον Κώστα Σκαφίδα, (Τρύπα), τον Ηλία Νατσάκο και τους υπόλοιπους ανθρώπους της νέας προσπάθειας, δέχτηκα να συμμετάσχω στο συμβούλιο για να βοηθήσω την ομάδα. Είμαστε ενωμένοι σαν μία γροθιά, για το καλό της ομάδας.

Βασικός και πρωταρχικός μας στόχος είναι να φτιάξουμε το γήπεδο και στη συνέχεια να δημιουργήσουμε μία ανταγωνιστική ομάδα για το πρωτάθλημα της Α1».

 

ΔΗΜΟΦΙΛΗ