Κράτησε τον «μπόμπερ» Άκη Κουράκη ο ΠΑΟΚ!

Το βαρύ του πυροβολικό και πρώτο σκόρερ της Α1 ΕΠΣΗ, Άκη Κουράκη διατηρεί στο ρόστερ του για ακόμα μία σεζόν ο ΠΑΟ Κρουσώνα!

Μία σπουδαία ανανέωση ολοκλήρωσε ο ΠΑΟΚ, ο οποίος ήρθε σε συμφωνία με τον Άκη Κουράκη, που για ακόμα μία χρονιά θα φοράει τα «ασπρόμαυρα», με την ομάδα του Κρουσώνα να ξεκινάει με τον καλύτερο τρόπο τις ανανεώσεις του περσινού ρόστερ!

Ο ικανότατος επιθετικός που έχει αναδειχθεί για δύο συνεχόμενες σεζόν πρώτος σκόρερ στην Α1 ΕΠΣΗ, με 76 τέρματα την τελευταία διετία, θα συνεχίζει να σκοράρει για λογαριασμό της ομάδας του Βασίλη Πλεσίτη, σε μία σπουδαία κίνηση από τους «ασπρόμαυρους», που δείχνει τις προθέσεις τους για τη νέα αγωνιστική περίοδο!

ADVERTISING

Η ανακοίνωση αναφέρει: «Με δυναμικό τρόπο ξεκίνησε ο κύκλος των ανανεώσεων για τον ΠΑΟΚ με τον πρώτο σκόρερ της ομάδας αλλά και της Α1 ΕΠΣΗ, τον Άκη Κουράκη, να παραμένει στην ομάδα του τόπου του και της καρδιάς του για 3η συνεχόμενη σεζόν!

Ο κορυφαίος της Α1 Κατηγορίας τα τελευταία χρόνια, με 40 γκολ τη σεζόν που ολοκληρώθηκε (2023-24) και 36 την προηγούμενη (2022-23) επιμένει… Κρουσανιώτικα, παρότι δέχτηκε προτάσεις από ομάδες μεγαλύτερων κατηγοριών για να συνεχίσει την καριέρα του.

Ο Άκης Κουράκης ως πραγματικός ηγέτης πλέον του ΠΑΟΚ και έχοντας απόλυτη εμπιστοσύνη στο όραμα της διοίκησης του Δευκαλίωνα Στειακάκη και στον προπονητή Βασίλη Πλεσίτη, θα φορέσει για άλλη μια χρονιά την φανέλα του ΠΑΟΚ, της δεύτερης οικογένειάς του!

ADVERTISING

Στην φωτογραφία ο 24χρονος επιθετικός λίγο μετά την συμφωνία για την ανανέωση της συνεργασίας του, με τα μέλη της διοίκησης του ΠΑΟΚ και παλαίμαχους ποδοσφαιριστές του σωματείου, τον Μύρωνα Μακαταουνάκη και τον Κωστή Πυργιανάκη».

ΔΗΜΟΦΙΛΗ