Χρ. Μανδάς: «Ότι και να πω γι αυτά που νιώθω για τον ΟΦΗ θα είναι λίγο – Θα είναι για πάντα στην καρδιά μου»

Ο Χρήστος Μανδάς μίλησε στο monobala-gr και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στον ΟΦΗ αλλά και στην μεταγραφή του στην Λάτσιο.

Ο Έλληνας κίπερ δεν έκρυψε τα συναισθήματα του για τον ΟΦΗ τονίζοντας ότι θα τον έχει πάντα μέσα στην καρδιά του.

Παράλληλα μίλησε και για την κλήση του στην Εθνική λέγοντας πως είναι μια δικαίωση.

ADVERTISING

Το όνειρο της Λάτσιο και η δικαίωση της Εθνικής

Επί προσωπικού για την εμπειρία στην Ιταλία με τη μεταγραφή του στη Λάτσιο από τον ΟΦΗ το περασμένο καλοκαίρι είπε: «Ήταν ένα όνειρο για μένα που έγινε πραγματικότητα. Μπορεί να ήταν δύσκολο στην αρχή να προσαρμοστώ και στην τακτική αλλά θεωρώ πως τα κατάφερα και σε σχετικά γρήγορο χρόνο. Μου έδειξαν εμπιστοσύνη από την πρώτη μέρα στη Λάτσιο και αυτό ήταν κάτι που με βοήθησε πολύ. Θεωρώ τώρα που ξέρω και τη γλώσσα ότι θα είναι ακόμη πιο εύκολα την επόμενη χρονιά».

Αν θεωρεί πως για τον ίδιο η μεταγραφή του στη Λάτσιο ήταν μία δικαίωση, τοποθετήθηκε λέγοντας: «Δικαίωση ήταν η κλήση μου στην Εθνική ομάδα που ήρθε στο κατάλληλο timing για μένα. Κι όσο για τη μεταγραφή μου στη Λάτσιο, ήρθε μετά από μία αρκετά καλή μου χρονιά στον ΟΦΗ».

ADVERTISING

«Ο ΟΦΗ για πάντα μέσα στην καρδιά μου»

Τέλος όσον αφορά το κεφάλαιο ΟΦΗ ο Μανδάς παραδέχτηκε παρά τον ένα χρόνο της απουσίας του από την ομάδα του Ηρακλείου πως: «Ότι και να πω γι αυτά που νιώθω για την ομάδα του ΟΦΗ θα είναι λίγο, για την αγάπη που εισέπραξα κατά την παρουσία μου εκεί τον ενάμιση χρόνο. Μία αγάπη αμοιβαία καθώς θα είναι για πάντα μέσα στην καρδιά μου».

ΔΗΜΟΦΙΛΗ