Ευκαιρία για ανάσες πριν τον «τελικό»

Ο ΑΟ Τυμπακίου, δίνει ραντεβού με την ιστορία την ερχόμενη Κυριακή (2/6), καθώς θα υποδεχθεί τον Μανδραϊκό σε ένα παιχνίδι καθοριστικής σημασίας, όπου θα «παιχτούν» οι κόποι μίας ολόκληρης χρονιάς.

Στο παιχνίδι αυτό, οι Μεσαρίτες, θα έχουν την ευκαιρία να «κλειδώσουν» την άνοδό τους στη Γ Εθνική κατηγορία, επιστρέφοντας άμεσα σε αυτήν, μετά και τον περυσινό υποβιβασμό.

Στη προσπάθεια αυτή, ο Νίκος Σουτζής, θα έχει -εκτός απροόπτου- όλους τους ποδοσφαιριστές του στη διάθεσή του, οι οποίοι σήμερα, απολαμβάνουν το ρεπό τους, που ήταν απαραίτητο για να πάρουν «ανάσες» σε μία αρκετά δύσκολη, απαιτητική και μεγάλη αγωνιστική περίοδο.

ADVERTISING

Πλέον, οι ποδοσφαιριστές θα επιστρέψουν αύριο στις προπονήσεις για να ξεκινήσουν ουσιαστικά τη προετοιμασία τους για το κυριακάτικο παιχνίδι, με τις προπονήσεις να είναι προγραμματισμένες από την Τετάρτη έως και την Παρασκευή, όταν και θα ολοκληρωθεί η προετοιμασία τους.

Τα… σενάρια

Ο ΑΟ Τυμπακίου, «παίζει» για δύο αποτελέσματα στο παιχνίδι με την Μάνδρα, το… καλύτερο σενάριο είναι η νίκη του κόντρα στον Μανδραϊκό για να εξασφαλίσει απευθείας την άνοδο στη Γ Εθνική κατηγορία, ενώ το δεύτερο σενάριο, που του δίνει το εισιτήριο της ανόδου, είναι η ισοπαλία με την Αθηναϊκή ομάδα.

ADVERTISING

Όλα τα βλέμματα στο ΑΟΤ – Μανδραϊκός- Τα σενάρια ανόδου για τις κρητικές ομάδες

ΔΗΜΟΦΙΛΗ