Στην τελική ευθεία για μία μεγάλη διοργάνωση η Κ16 του ΟΦΗ

Στην τελική της ευθεία βρίσκεται η προετοιμασία της Κ16 του ΟΦΗ για τη συμμετοχή της στο Novio Talent Cup 2024, που θα διεξαχθεί στο Ναιμέγκεν της Ολλανδίας.

Οι «ασπρόμαυροι» θα λάβουν μέρος σε μία μεγάλη διοργάνωση αναπτυξιακού ποδοσφαίρου από τις 31 Μαΐου έως και 2 Ιουνίου, με το πρόγραμμα να είναι ιδιαίτερα απαιτητικό.

Ο ΟΦΗ συμμετέχει στον τρίτο όμιλο, όπου μετέχουν ακόμη Φέγενορντ, Λάιον Σίτι Σέιλορς και Σουν Ον Τοπ Academy.

ADVERTISING

Στη διοργάνωση, λαμβάνουν ομάδες απ’ όλο τον κόσμο και φυσικά ξεχωρίζουν Λεβερκούζεν (1ος όμιλος), Φούλαμ (2ος όμιλος) και Μπενφίκα (4ος όμιλος).

Σύμφωνα με τους διοργανωτές, ο ΟΦΗ θα παραταχθεί στο τουρνουά με τους παρακάτω ποδοσφαιριστές: Κουκουριτάκης, Κοζυράκης, Χειλυ, Λαγουδάκης, Καινουργιάκης, Ακουμιανάκης, Λυγεράκης, Μ. Χνάρης, Σταματάκης, Κράστα, Ντρεϊάι, Ξενούλης, Πετούσης, Κετένογλου, Ασμαριανάκης, Ρυακιωτάκης, Αντωνακάκης και Χριστουλάκης.

Σχετικά με το πρόγραμμα των αγώνων, ο ΟΦΗ βρίσκεται στον Γ’ Όμιλο και την Παρασκευή (31/5) θα αντιμετωπίσει την Lion City Sailors (10:30), την Feyenoord (14:10) και την Soon on Top (19:40).

ADVERTISING

Η αποστολή του ΟΦΗ θα φτάσει στην Ολλανδία την Πέμπτη 30 Μαΐου, ενώ βάσει του προγράμματος των διοργανωτών, την Παρασκευή θα διεξαχθούν οι αγώνες της φάσης των ομίλων, ενώ οι ημιτελικοί θα διεξαχθούν το Σάββατο (1/6) και οι τελικοί την Κυριακή (2/6).

Δικαίωμα συμμετοχής έχουν αθλητές γεννημένοι από την 1η Ιανουαρίου 2008 και μικρότεροι, ενώ τα παιχνίδια είναι δύο ημιχρόνων διάρκειας 20 λεπτών το καθένα.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ