Ανατροπή δεδομένων και συμμετοχή του Γιούχτα στο πρωτάθλημα!

Ανατροπή δεδομένων στον Γιούχτα και ενώ τα πάντα έδειχναν πως η ομάδα δεν θα συμμετείχε στο πρωτάθλημα, οι ιθύνοντες του σωματείου αποφάσισαν πως να δηλώσουν κανονικά την ομάδα στη συνέχεια της Γ Εθνικής.

Ολοκληρωτική ανατροπή δεδομένων στην ομάδα των Αρχανών, με τους ανθρώπους της ομάδας να αποφασίζουν τη συμμετοχή του Γιούχτα στη συνέχεια της Γ Εθνικής. Μετά από συνάντηση των ανθρώπων της ομάδας παρά τις όποιες αμφιβολίες συνεχίζουν να έχουν, αποφασίστηκε ο Γιούχτας να κατέβει κανονικά στο πρωτάθλημα.

Μάλιστα οι ιθύνοντες την ομάδα επικοινώνησαν ήδη με την ΕΠΟ και τους έγινε γνωστό πως θα έχουν τη δυνατότητα να δηλώσουν συμμετοχή μέχρι και μία εβδομάδα πριν την έναρξη του πρωταθλήματος.

ADVERTISING

Σήμερα Δευτέρα 22 Μαρτίου θα υπάρξει συνάντηση των ποδοσφαιριστών, των προπονητών και της διοίκησης στο γήπεδο του Γιούχτα, ενώ αναμένεται να πραγματοποιηθούν και τα απαραίτητα τεστ ούτως ώστε να μην χαθεί άλλος πολύτιμος χρόνος και η ομάδα από αύριο να επιστρέψει στις προπονήσεις.

Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το grandsport.gr με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.
Click to Hide Advanced Floating Content