Ξεχώρισε και με τη φανέλα του Ηροδότου ο Αλέξανδρος Μουρτζάκης!

Μία εξαιρετική χρονιά με τα χρώματα του Ηροδότου είχε ο Αλέξανδρος Μουρτζάκης!

Παρότι μόλις 25 ετών, ο Αλέξανδρος Μουρτζάκης έχει καταφέρει να καθιερωθεί ως ένας από τους κορυφαίους στόπερ στα γήπεδα του Ηρακλείου.

Ο δυναμικός αμυντικός αγωνίζεται με ιδιαίτερα ωριμότητα παρά το νεαρό της ηλικίας -ειδικά για τη συγκεκριμένη θέση- και προσφέρει σταθερότητα και ηρεμία στην «καρδιά» της άμυνας.

ADVERTISING

Βέβαια αυτά τα γνωρίζαμε και από τα προηγούμενα χρόνια, με την παρουσία του στην ΑΕ Κατσαμπά, ωστόσο έδειξε πως μπορεί να ανταπεξέλθει και στο επόμενο επίπεδο, κάνοντας το βήμα το περασμένο καλοκαίρι, παίρνοντας τη μεταγραφή στον Ηρόδοτο.

Η συνεισφορά του στην άμυνα των «μπλε» της Νέας Αλικαρνασσού ήταν μεγάλη, καθώς αγωνίστηκε σε 29 παιχνίδια για λογαριασμό του Ηροδότου, με την ομάδα του Βασίλη Κρασανάκη να έχει την καλύτερη αμυντική επίδοση στην Α1 ΕΠΣΗ, με μόλις 18 τέρματα παθητικό, κάτι που σίγουρα ο διεθνής στόπερ με την εθνική mini soccer το πιστώνεται, μαζί βέβαια με τον πολύπειρο, Μάνο Κανδηλάκη, από τον οποίο σίγουρα έμαθε πολλά από τα… μυστικά της θέσης!

Σίγουρα ο Μουρτζάκης δείχνει πως έχει όλες τις προοπτικές για να φτάσει ακόμα ψηλότερα, αρκεί βέβαια να συνεχίσει στον ίδιο δρόμο της σκληρής δουλειάς και της εξέλιξης!

ΔΗΜΟΦΙΛΗ