Δημιουργεί γυναικεία ομάδα ο Ηρόδοτος!

Μία σημαντική απόφαση έλαβαν στον Ηρόδοτο, καθώς αποφάσισαν να δημιουργήσουν γυναικεία ομάδα ποδοσφαίρου, με τον σύλλογο της Νέας Αλικαρνασσού, να δίνει τα… κλειδιά στον Γιάννη Φουντουλάκη, ο οποίος και θα ηγηθεί, στην νέα αυτή προσπάθεια.

Με «μπροστάρη» τον πρώην γενικό αρχηγό της ανδρικής ομάδας Γιάννη Φουντουλάκη, ο Ηρόδοτος βρίσκεται στην τελική ευθεία, για να δημιουργήσει γυναικεία ομάδα ποδοσφαίρου, συμμετέχοντας την επόμενη αγωνιστική περίοδο στο πρωτάθλημα της Γ Εθνικής Γυναικών.

Μάλιστα, η επιτροπή του γυναικείου τμήματος, αναμένεται να στελεχωθεί τόσο από άτομα του διοικητικού συμβουλίου του συλλόγου, όσο και με εξωδιοικητικούς ανθρώπους, οι οποίοι θα πλαισιώσουν τον Γιάννη Φουντουλάκη.

ADVERTISING

Σύμφωνα με πληροφορίες μάλιστα, εκτός από τις απαραίτητες διαδικασίες οι οποίες και έχουν σχεδόν ολοκληρωθεί, σχετικά με την συμμετοχή του νεοσύστατου τμήματος στο νέο πρωτάθλημα, η ομάδα της Νέας Αλικαρνασσού τρέχει και τον αγωνιστικό σχεδιασμό και είναι έτοιμη να ανακοινώσει παράλληλα και το νέο της τεχνικό επιτελείο αλλά και τις πρώτες παίκτριες.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ