Εγγύηση για κάθε ομάδα ο Βασίλης Μπάμπης!

Στην επιστροφή του στον Ηρόδοτο, ο Βασίλης Μπάμπης πραγματοποίησε μία εξαιρετική χρονιά, όντας ένας από τους κορυφαίους ποδοσφαιριστές για την ομάδα της Νέας Αλικαρνασσού!

Παρότι μόλις 27 ετών, ο Βασίλης Μπάμπης έχει καταφέρει και συγκαταλέγεται εδώ και σειρά ετών σαν ένας από τους κορυφαίους ποδοσφαιριστές των γηπέδων του Ηρακλείου, έχοντας καταγράψει τη δική του πορεία, με τα χρώματα των ΠΑΟΚ, Πόρου, Δαμάστας, αλλά και ΟΦ Ιεράπετρας.

Το περασμένο καλοκαίρι επέστρεψε στη Νέα Αλικαρνασσό για λογαριασμό του Ηρόδοτου, με τις εμφανίσεις του να εντυπωσιάζουν. Ο έμπειρος αριστερός οπισθοφύλακας αγωνίστηκε σε όλα τα παιχνίδια των «μπλε» στην Α1 ΕΠΣΗ, ενώ αν κάτι ξεχώρισε από τη φετινή του παρουσία, ήταν σίγουρα η συχνότητα με την οποία βρήκε τα αντίπαλα δίχτυα, πετυχαίνοντας επτά τέρματα σε 30 συμμετοχές, επίδοση ιδιαίτερα σημαντικά για έναν αμυντικό!

ADVERTISING

Ο Βασίλης Μπάμπης αποτελεί έναν παίκτη «πολυτέλεια» για την Α1 ΕΠΣΗ, με τον Ηρόδοτο να είναι στην ευχάριστη θέση να έχει στο ρόστερ του έναν ποδοσφαιριστή που ανεβάζει επίπεδο κάθε ομάδα στην οποία αγωνίζεται!

 

ΔΗΜΟΦΙΛΗ