Μιχ. Καρασάββας: «Είμαι ερωτευμένος με το τοπικό ποδόσφαιρο, δεν σταμάτησα ποτέ»

Τις πρώτες του δηλώσεις μετά την… επιστροφή του στο ποδόσφαιρο, καθώς θα συμμετέχει στις εκλογές της ΑΕΚατσαμπά για το νέο διοικητικό συμβούλιο, έκανε ο Μιχάλης Καρασάββας, άλλοτε πρόεδρος των Ελπίδων Καρτερού.

Ο Μιχάλης Καρασάββας, τόνισε πως είναι ερωτευμένος με το τοπικό ποδόσφαιρο και πως ποτέ ουσιαστικά δεν σταμάτησε να πηγαίνει σε αγώνες, ανεξαρτήτως εάν παραγοντικά είχε κάποια θέση ή όχι.

Μιλώντας στο GRANDSPORT, ο Μιχάλης Καρασάββας, τόνισε: «Η απόφασή μου λήφθηκε εύκολα γιατί είμαι ερωτευμένος με το τοπικό ποδόσφαιρο. Έτσι και αλλιώς, εγώ και που είχα σταματήσει την ενεργή παραγοντική ζωή, δεν σταμάτησα ποτέ να πηγαίνω σε αγώνες, μένω και κοντά στον Κατσαμπά και ήταν η απόφασή μου ευκολότερη.

ADVERTISING

Μίλησα με τον Ηλία (σ.σ. Νατσάκο), είναι ένας έμπειρος παράγοντας που έχει προσφέρει πολλά στο ποδόσφαιρο, έχει περάσει πολλά χρόνια στο τοπικό ποδόσφαιρο και αποφάσισα πως με αυτήν τη νέα διοικητική ομάδα θα είναι ωραίο να ασχοληθούμε και να κάνουμε κάτι καλό. Μετά από οκτώ χρόνια διοικητικής απουσίας, θέλω να βοηθήσω την ΑΕΚατσαμπά σε όλους τους τομείς, νομίζω πως όλοι που θα μετέχουμε μπορούμε να την βοηθήσουμε.

Επιστρέφω, αν και δεν είχα φύγει ποτέ από το ποδόσφαιρο, πάντα παρακολουθώ και επαγγελματικό, όπως για παράδειγμα την αγαπημένη μου ομάδα που δεν το κρύβω και είναι ο ΟΦΗ, θα είμαι πάντα άνθρωπος του ποδοσφαίρου».

Όσο αναφορά τους λόγους που τον έκαναν να πει το ναι, πρόσθεσε: «είδα αυτή τη νέα προσπάθεια, αρχικά μίλησα με τον Τρύπα (σ.σ. Κώστα Σκαφίδα) που είναι από τους στυλοβάτες της ομάδας όλα αυτά τα χρόνια, παρ’ ότι έλειπε στη Γερμανία. Έχουμε κάνει συζήτηση και με τον Ψιμόπουλο με τον οποίο συνυπήρξαμε στις Ελπίδες και ξέρω τι εστί Κώστας Ψιμόπουλος αλλά και τι εστί Ηλίας Νατσάκος.

ADVERTISING

Μην αμελήσουμε όμως και τα καινούργια παιδιά, γιατί βλέπω όλοι μαζί, μπορούμε να προχωρήσουμε το σωματείο, είναι μία καινούργια προσπάθεια από παλαιούς και νέους παράγοντες και πιστεύω πως από αυτήν την χημεία, μπορεί να βγει κάτι καλό για την ΑΕΚατσαμπά».

ΔΗΜΟΦΙΛΗ