Μ. Κασσωτάκης: «Δεν δυσκολεύεσαι να συμφωνήσεις με ένα σωματείο όπως ο Ρωμανός»

Για την παραμονή του στον Ρωμανό αλλά και τους στόχους της νέας σεζόν μίλησε στο 𝐆𝐑𝐀𝐍𝐃𝐒𝐏𝐎𝐑𝐓 ο Μιχάλης Κασσωτάκης.

Ο έμπειρος τερματοφύλακας συνεχίζει κάτω από τα δοκάρια του Ρωμανού, αφού έδωσε τα χέρια με τους κιτρινόμαυρους για έναν ακόμη χρόνο και στις πρώτες του δηλώσεις δεν έκρυψε την ικανοποίηση του για την εξέλιξη της υπόθεσης.

Παράλληλα αναφέρθηκε τόσο για τους στόχους της ομάδας, όσο και του ίδιου στο νέο πρωτάθλημα της Α1 ΕΠΣΗ που αναμένεται εξίσου συναρπαστικό.

ADVERTISING

Για την ανανέωση του δήλωσε: «Δεν δυσκολεύεσαι να συμφωνήσεις με σωματεία όπως ο Ρωμανός. Πληρούνται όλες οι προϋποθέσεις που χρειάζεται ένας αθλητής. Οπότε καταλαβαίνει κανείς ότι είπα άμεσα το ναι θέλοντας να συνεχίσω να βοηθάω τον Ρωμανό».

Για τους στόχους του Ρωμανού και τον δικό του: «Με οδηγό τις προηγούμενες χρονιές η ομάδα έχει στόχο να κάνει όσο μεγαλύτερη γίνεται συγκομιδή βαθμών, ώστε να έχουμε πρωταγωνιστικό ρόλο στο πρωτάθλημα της Α1 ΕΠΣΗ.

Τώρα όσον αφορά εμένα στόχος δικός μου αλλά και όλων των παιδιών είναι πρώτα να έχουμε υγεία και μετά να υπηρετήσουμε τις υποχρεώσεις της ομάδας, ώστε να παραμείνει ψηλά στην Α1 ΕΠΣΗ».

ΔΗΜΟΦΙΛΗ