Κρίσιμες μέρες για τον ΑΟΑΝ…

Ο ΑΟΑΝ ολοκλήρωσε τις επίσημες αγωνιστικές του υποχρεώσεις και πλέον το ενδιαφέρον όλων, έχει στραφεί στην εκλογοαπολογιστική γενική συνέλευση της Δευτέρας 27 Μαΐου, στην οποία σε μεγάλο βαθμό, θα καθοριστεί και το άμεσο μέλλον του ιστορικού σωματείου.

Σύμφωνα με πληροφορίες του GRANDSPORT, τις τελευταίες ημέρες, μετά την ολοκλήρωση των αγωνιστικών υποχρεώσεων αλλά και την προκήρυξη των εκλογών, άπαντες επικεντρώνονται στην επόμενη μέρα, καθώς η υπάρχουσα διοίκηση, σε μεγάλο βαθμό, έχει εμφανίσει σημάδια «κορεσμού», κάτι που ενδεχομένως και να φέρει εξελίξεις.

Δεν είναι μόνο ο «κορεσμός» που υπάρχει, καθώς πολλοί που βρίσκονται στη διοίκηση, είναι αρκετά χρόνια σε αυτήν, όμως υπάρχουν παράγοντες που πριν από μερικά χρόνια, όταν εντάχθηκαν σε αυτήν, είχαν διαφορετική ζωή από αυτήν που έχουν σήμερα, με συνέπεια οι προτεραιότητες να έχουν διαφοροποιηθεί και ως εκ τούτου, κανένας δεν γνωρίζει τις προθέσεις τους.

ADVERTISING

Ουσιαστικά, ο ΑΟΑΝ, έχει ανάγκη από νέο… αίμα, από ανθρώπους που θα «τρέξουν» και θα δώσουν χέρι «βοήθειας» στην υπάρχουσα διοίκηση, η οποία μπορεί σε ένα βαθμό να διαφοροποιηθεί τη νέα σεζόν, αλλά υπάρχει πάντα και το ενδεχόμενο να αποχωρήσει και η ομάδα να μπει σε… περιπέτειες, εάν δεν υπάρξει συσπείρωση σε τέτοιο βαθμό που θα κάνει ανθρώπους να βγουν μπροστά και να συμβάλλουν στην καθημερινότητα της ομάδας.

Ο ΑΟΑΝ ήταν, είναι και θα είναι το «καμάρι» του Αγίου Νικολάου και σε αυτήν την στιγμή του, δείχνει να έχει ανάγκη ανθρώπους που θα συμβάλλουν στην καθημερινότητα του…

ΔΗΜΟΦΙΛΗ