Πέντε χρόνια από το «τρελό» πρωτάθλημα του Πόρου!

Μία πενταετία συμπληρώνεται από τις 22 Μαΐου του 2019, όταν ο Πόρος κατέκτησε για πρώτη φορά στην ιστορία του το πρωτάθλημα στην Α1 ΕΠΣΗ, σε μία από τις πιο συναρπαστικές σεζόν που έχουμε δει στα γήπεδα του Ηρακλείου!

Πέρασαν κιόλας πέντε χρόνια από την πιο λαμπρή μέρα του Πόρου. Τότε που η σπουδαία ομάδα που είχε δημιουργήσει από το μηδέν ο Γιάννης Ασσαργιωτάκης, με προπονητή τον Λεωνίδα Τιτομιχέλακη, είχε φτάσει στην κορυφή της Α1 ΕΠΣΗ, κατακτώντας ίσως το πιο τρελό πρωτάθλημα όλων των εποχών, στο οποίο είχαν πιθανότητες τίτλου, τέσσερις ομάδες (!), μέχρι την τελευταία αγωνιστική των πλέι οφ!

Ωστόσο εκείνος που χαμογέλασε ήταν τελικά ο Πόρος, ο οποίος έφυγε με χρυσό διπλό από το Γάζι και την έδρα του Αλμυρού με 0-1 και σκόρερ τον Άγγελο Καστελλιανάκη, για να πάρει τον τίτλο στην ισοβαθμία από τον Ζαρό!

ADVERTISING

Μάλιστα εκείνη την ημέρα, τόσο ο Αλμυρός, όσο και η 4η ομάδα των μπαράζ, ο ΠΑΟΚ, θα μπορούσαν με μία διαφορετική εξέλιξη των αποτελεσμάτων να είχαν πάρει τον τίτλο και την άνοδο, ωστόσο η 22 Μαΐου 2019 ήταν γραφτό να μπει με χρυσά γράμματα στην ιστορία του Πόρου!

H βαθμολογία των πλέι οφ:
  • Πόρος 13
  • Ζαρός 13
  • Αλμυρός 10
  • ΠΑΟΚ 9
ΔΗΜΟΦΙΛΗ