Πρωτάθλημα πρωταθλητριών ΕΠΣ: Τα… φώτα στο κρητικό ντέρμπι – Δύσκολη αποστολή για τον Απόλλωνα

Με αμείωτο ενδιαφέρον συνεχίζεται η 5η αγωνιστική του πρωταθλήματος πρωταθλητριών ΕΠΣ, με τον ΑΟΤ να έχει ρεπό.

Μπορεί να μην υπάρχει ενδιαφέρον για την πόλη μας, ωστόσο η 5η αγωνιστική είναι ιδιαίτερα κομβική για τις ομάδες που θα συνεχίσουν να διεκδικούν την άνοδο στην Γ’ Εθνική.

Τα… φώτα στο νησί θα πέσουν στο Λασίθι, όπου η Νεάπολη, επιστρέφει στην δράση μετά το ρεπό της και θέλει να κρατήσει τις ελάχιστες πιθανότητες που έχει να μπει… σφήνα στην πρώτη τριάδα φιλοξενώντας τον Ρεθυμνιακό, ο οποίος ψάχνει πάση θυσία τη νίκη μετά την ήττα από τον Μανδραϊκό στην έδρα του, ώστε να έχει έστω και λίγες πιθανότητες για την άνοδο.

ADVERTISING

Την ίδια ώρα ο Απόλλων Αγ. Ιωάννη έχει να παίξει το δυσκολότερο παιχνίδι του στους αγώνες μπαράζ, αφού δοκιμάζεται στην έδρα της πρωτοπόρου και αήττητης Νέας Ιωνίας.  Η Χανιώτικη ομάδα θα ψάξει το θετικό αποτέλεσμα για να βάλει τις βάσεις για την άνοδο.

Τέλος ο Καραβάς μετά την ήττα του στα Χανιά παίζει το τελευταίο του… χαρτί, μη έχοντας τις ελπίδες με το μέρος του, αφού περιμένει και συνδυασμό αποτελεσμάτων για να κρατηθεί ζωντανός, φιλοξενώντας τον Μανδραϊκό που πηγαίνει με ανεβασμένη ψυχολογία μετά τη νίκη στην έδρα του Ρεθυμνιακού και θέλει να μπει στην πρώτη τριάδα που οδηγεί στην Γ’ Εθνική.

Μπορεί ο ΑΟΤ να έχει ρεπό όμως άπαντες στο σωματείο έχουν στρέψει το βλέμμα τους στα ματς της ημέρας και επιθυμούν ευνοϊκά αποτελέσματα για να παραμείνει ο ΑΟΤ στην πρώτη τριάδα.

ADVERTISING

Το πρόγραμμα της αγωνιστικής: 

Η βαθμολογία: 

ADVERTISING

Κατάταξη Ομάδες Αγώνες Πόντοι Νίκες Ισοπαλία Ήττες Διαφορά Διαφορά γκολ τρέχουσα φόρμα
1 Ν.ΙΩΝΙΑΝ.ΙΩΝΙΑ 6 16 5 1 0 9 - 0 9 ΝΝΝΙΝ
2 ΜΑΝΔΡΑΙΚΟΣΜΑΝΔΡΑΙΚΟΣ 6 11 3 2 1 9 - 6 3 ΗΝΙΝΙ
3 ΑΟΤΑΟΤ 6 11 3 2 1 6 - 4 2 ΝΝΗΝΙ
4 ΑΠΟΛΛΩΝ ΑΓ. ΙΩΑΝΝΗΑΠΟΛΛΩΝ ΑΓ. ΙΩΑΝΝΗ 6 10 3 1 2 9 - 7 2 ΗΝΝΙΗ
5 ΝΕΑΠΟΛΗΝΕΑΠΟΛΗ 6 7 2 1 3 6 - 8 -2 ΗΗΝΝΗ
6 ΡΕΘΥΜΝΙΑΚΟΣΡΕΘΥΜΝΙΑΚΟΣ 6 3 1 0 5 5 - 11 -6 ΗΗΗΗΝ
7 ΚΑΡΑΒΑΣΚΑΡΑΒΑΣ 6 1 0 1 5 7 - 15 -8 ΗΗΙΗΗ
 
Άνοδος Γ Εθνική
 
Άνοδος Γ Εθνική
 
Άνοδος Γ Εθνική
ΔΗΜΟΦΙΛΗ