Κέρδισε την ΑΕΚ και «αγκαλιά» με την 2η θέση ο ΟΦΗ!

Ο ΟΦΗ με σπουδαία εμφάνιση, επικράτησε της ΑΕΚ με 0-1 εκτός έδρας και βρίσκεται «αγκαλιά» με την δεύτερη θέση, μιας και θέλει έναν βαθμό την τελευταία αγωνιστική για να την κατακτήσει! 

Οι παίκτριες του Κώστα Παντζαρίδη πραγματοποίησαν εκπληκτική εμφάνιση , μην επιτρέποντας στην ΑΕΚ να απειλήσει. Στο 29′ ήταν η πρώτη μεγάλη φάση στο ματς, όταν η Μουστάκ ελίχθηκε ωραία λίγο έξω από την μεγάλη περιοχή και με σουτ που κόντραρε πάνω στην Καπνίση, με την μπάλα να καταλήγει σε κόρνερ.

Στο 37′ ήρθε το 0-1! Εκπληκτική προσπάθεια της Καλαμπέροβα, πάσαρε στον σωστό χρόνο στην Ριμπάνσκα η οποία με ωραία πλασέ άνοιξε το σκορ! Στην επανάληψη, η ΑΕΚ έψαξε την ισοφάριση, απείλησε με την Πινέδα στο 59′, όμως η τρομερή αμυντική προσήλωση του ΟΦΗ δεν επέτρεψαν πολλά στις «κιτρινόμαυρες».

ADVERTISING

Οι «ασπρόμαυρες» είχαν και άλλες στιγμές για να πετύχουν ένα δεύτερο γκολ, με την Γκάρντνερ στο 91′ να κρατάει το μηδέν σε κεφαλιά της Βέρα, με το 0-1 να είναι το τελικό αποτέλεσα και τον ΟΦΗ να βρίσκεται μπροστά στο να τερματίσει στην καλύτερη θέση στην ιστορία του στην Α’ Εθνική!

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

ADVERTISING

ΑΕΚ: Χατζηχαρίστου, Καπνίση, Βέρα Πόρρας, Τζουτζουράκη, Γρηγοροπούλου, Στεφάτου, Κόλλια, Ίβιτς, Νίκα, Ντζάνη

ΟΦΗ: Γκούρτνερ, Κυδωνάκη, Σηφάκη, Κουκουλάκη, Πατερνά, Πέϊου, Δρακογιαννάκη, Μπριάνα, Καλαμπέροβα, Μουστάκ, Ριμπάνσκα

 

ΔΗΜΟΦΙΛΗ