Ο ΑΟΤ είναι οικογένεια!

Ο ΑΟ Τυμπακίου, πέραν του δυνατού ρόστερ του σε αγωνιστικό επίπεδο, έχει άλλο ένα προτέρημα, κάτι που οφείλεται σε μεγάλο βαθμό και στις προσωπικότητες που υπάρχουν στην ομάδα και δεν είναι άλλο από το οικογενειακό κλίμα.

Αυτό, αποδείχθηκε και στο παιχνίδι με τη Νέα Ιωνία, όπου οι Μεσαρίτες ηττήθηκαν 1-0, με όλους όσους βρίσκονται κοντά στην ομάδα, να ανησυχούν περισσότερο για τον Μάρκο Μεϊρέλες, παρά για την ήττα αυτή που ήρθε σε δεύτερη μοίρα.

Ο έμπειρος πορτογάλος ποδοσφαιριστής του ΑΟΤ, τραυματίστηκε και χρειάστηκε να διακομιστεί στο νοσοκομείο, όπου του τοποθετήθηκαν ράμματα, με τον γενικό αρχηγό Γρηγόρη Μαντζιώρο να βρίσκεται από τη πρώτη στιγμή δίπλα του, ενώ αμέσως μετά το τέλος του αγώνα και ο αρχηγός Νίκος Κουρουθιανάκης, αλλά και ο ποδοσφαιριστής Μάνος Σαβουϊδάκης, βρέθηκαν δίπλα του για να του συμπαρασταθούν.

ADVERTISING

Μάλιστα, τόσο ο Νίκος Κουρουθιανάκης, όσο και ο Μάνος Σαβουϊδάκης, επέλεξαν να παραμείνουν καθ’ όλη τη διάρκεια δίπλα του στο νοσοκομείο, επιστρέφοντας μαζί του, το βράδυ της Πέμπτης, αεροπορικώς στο Ηράκλειο.

Ουσιαστικά, με την κίνησή τους, θέλησαν να δείξουν στον συμπαίκτη τους, πως στα… δύσκολα είναι όλοι μαζί και αναμφίβολα, αυτό αποτελεί και ένα από τα «μυστικά» του ΑΟΤ τη φετινή χρονιά…

ΔΗΜΟΦΙΛΗ