Ο Ζοσέ Ανιγκό, διευθυντής της ακαδημίας του Ολυμπιακού, «τσέκαρε» ταλέντα από το ματς της Μικτής Κ14 Ηρακλείου!

Αναμφίβολα η Μικτή Κ14 Ηρακλείου έχει μαγνητίσει τα βλέμματα…

Μπορεί να γνώρισε τον αποκλεισμό στον μεγάλο τελικό του πανελληνίου πρωταθλήματος, ωστόσο το ταλέντο περισσεύει, καθώς πρόκειται για μια «χρυσή» φουρνιά, που έχει όλο το μέλλον μπροστά της! Από τη φάση των «16» μέχρι και τα ημιτελικά, πληθώρα σκάουτερ και ανθρώπων από ομάδες της Super League έχουν…. παρελάσει στα παιχνίδια της Μικτής και σήμερα το μεγάλο παιχνίδι με την Αθήνα δεν αποτέλεσε εξαίρεση…

Συγκεκριμένα, ο Διευθυντής ακαδημίας του Ολυμπιακού Ζοσέ Ανιγκό βρέθηκε στην Κόρινθο, παρακολουθώντας από κοντά το σπουδαίο παιχνίδι, τσεκάροντας υποψήφιους για την ακαδημία των «ερυθρόλευκων».

ADVERTISING

Μια ακαδημία που σφύζει από ταλέντο, μιας και ο Ολυμπιακός έχει επενδύσει πολλά χρήματα στην αξιοποίηση νεαρών ποδοσφαιριστών και το επιστέγασμα φυσικά αποτελεί η κατάκτηση του Champions League των Νέων!

Εξάλλου μιλάμε για τον Ζοσέ Ανιγκό, ο οποίος έχει ανακαλύψει πολλά ταλέντα για τον Ολυμπιακό, τόσο στην Ελλάδα όσο και στο εξωτερικό. Μένει να δούμε πλέον αν υπάρξει κάποια κρούση για κάποιο ταλέντο της Μικτής.

Μαζί του εθεάθη και ένας γνωστός σκάουτερ, ο Γιώργος Κοκολάκης, Ρεθυμνιώτης, μια μεγάλη μορφή του Ολυμπιακού την δεκαετία του ’80.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ