Εμφατικά με «εξάρα» έκλεισαν τη χρονιά τα Χανιά!

Με εμφατική νίκη απέναντι στην Ηλιούπολη στα Περιβόλια με σκορ 6-2, έκλεισαν τις φετινές τους υποχρεώσεις τα Χανιά! 

15/05/2024 16:00
Super League 2 - Play off - 9η αγωνιστική

ADVERTISING

Τα Χανιά για την 9η αγωνιστική των play-offs της Super League 2 επιβλήθηκαν με σκορ 6-2 της Αθηναϊκής ομάδας και κλείδωσαν την τιμητική δεύτερη θέση του Β’ ομίλου, μια στροφή από το φινάλε του μίνι πρωταθλήματος.

Στο 5′ σέντρα ακριβείας του Κατσούρρι από τα δεξιά, ο Μάναλης κερδίζει την κεφαλιά και κάνει το 1-0!  Στο 10′ Μανουσάκης και Τσορνομάζ σούταραν από πλεονεκτική θέση αλλά οι αμυντικοί μπλόκαραν την μπάλα , με τους φιλοξενούμενους στην αντεπίθεση να εκτελούν με τον Γκοτσούλια και τον Καλογεράκη να διώχνει σε κόρνερ με τα ακροδάχτυλα
Στο 18′ πέναλτι για την Ηλιούπολη μετά από προσπάθεια του Παντελίδη ο οποίος μπήκε μέσα στην περιοχή και ανατράπηκε από τον Μπάτζιο, σύμφωνα με τον διαιτητή Φουστάνα. Τα Χανιά διαμαρτυρήθηκαν και για οφ σάιντ στην αρχή της φάσης. Ο Παντελίδης ευστόχησε για το 1-1.

Στο 26′ από το κόρνερ του Κόλα, ο Λεμονής στο δεύτερο δοκάρι με πλασέ, γράφει το 2-1, ενώ στο 30′ από τη σέντρα του Κόλα οι αμυντικοί δεν διώχνουν σωστά και ο Μάναλης με διαγώνιο σουτ ανεβάζει τον δείκτη του σκορ στο 3-1, το οποίο ήταν και το σκορ ημιχρόνου.

ADVERTISING

Στην επανάληψη, οι δυο αλλαγές του Ταουσιάνη, Νλίλι και Μιούλερ συνδυάζονται με τον Αργεντινό με πλασέ να γράφει το 4-1 στο 64′. Στο 68′ λάθος των αμυντικών, ο Κόστα βρίσκεται απέναντι στον Καλογεράκη, ο οποίος δίνει στον Παντελίδη που σε κενή εστία κάνει το 4-2 από ελεγχόμενη θέση οφ σάιντ.

Στο 81′ από ασίστ του Νίλι, ο Μάναλης με το τρίτο προσωπικό του τέρμα κάνει το 5-2. Το… κερασάκι στην τούρτα στο 92′, όταν ο Σερβιλάκης δοκίμασε το σουτ έξω από την περιοχή, η μπάλα χτυπάει και στα δυο δοκάρια και καταλήγει στα δίχτυα, για το τελικό 6-2!

ΧΑΝΙΑ
ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ

Αρχικές συνθέσεις

Αλλαγές

ΑΜΥΝΤΙΚΟΣ
54'
61'
ΕΠΙΘΕΤΙΚΟΣ
61'
82'
46'
ΔΗΜΟΦΙΛΗ