«Αγκαλιά» με την άνοδο ο Απόλλωνας!

Ο Απόλλων Αγίου Ιωάννη, επικράτησε του Καραβά με 4-2 και έκανε αποφασιστικό βήμα για την άνοδο στην Γ’ Εθνική! Τρίτη νίκη για τους Χανιώτες στα μπαράζ! 

15/05/2024 17:00
4η αγωνιστικη - Πρωτάθλημα Πρωταθλητριών ΕΠΣ

ADVERTISING

Αναγνωριστικά τα πρώτα λεπτά, με τις δύο ομάδες να μην ξεχωρίζουν από την απόδοση τους, με την πρώτη ευκαιρία να καταγράφεται στο 16′ όταν από φάση διαρκείας, η μπάλα έφτασε στον Μαρκουλάκη που έκανε ένα κακό σουτ στέλνοντας την μπάλα μακριά.

Απάντησε στις ευκαιρίες ο Καραβάς ένα λεπτό αργότερα. Σουτ του Ηλιάδη, δύσκολα σε κόρνερ ο Τσίτσα. Στη συνέχεια δεν έγινε κάτι αξιόλογο, με την επόμενη φάση να είναι και γκολ για τους Χανιώτες!

Μετά από σύγχυση στην περιοχή, ο Ψαράκης πετυχαίνει το 1-0 στο 33ο λεπτό, με τους φιλοξενούμενους να διαμαρτύρονται για φάουλ στην φάση! Τέσσερα λεπτά αργότερα, ήρθε η ισοφάριση για τον Καραβά, με τον Παληγεώργο άθελα του, να στέλνει τη μπάλα στα δίχτυα της ομάδας του. Μέχρι το φινάλε δεν άλλαξε κάτι, με το πρώτο μέρος να ολοκληρώνεται ισόπαλο με 1-1.

ADVERTISING

Στην επανάληψη, ο Απόλλωνας έψαξε το γκολ και το βρήκε στο 56′. Ο Άκης Ψαράκης μετά από τραγικό λάθος της άμυνας, με σουτ πέτυχε το 2-1! Ο Απόλλωνας έψαξε το γκολ και στο 68′ με τον Μάνο Ψαράκη αυτή τη φορά έγραψε το 3-1, όμως πέντε λεπτά αργότερα παραχώρησε πέναλτι, με την εκτέλεση να αναλαμβάνει ο Ηλιάδης για το 3-2, δίνοντας νέο ενδιαφέρον στο παιχνίδι.

Όμως ο Απόλλωνας δεν μπορούσε να χάσει αυτό το παιχνίδι και στο 86′ βρήκε και τέταρτο γκολ με τον Παληγεώργο, γράφοντας το 4-2, που ήταν και το τελικό αποτέλεσμα!

ΑΠΟΛΛΩΝ ΑΓ. ΙΩΑΝΝΗ
ΚΑΡΑΒΑΣ

Αρχικές συνθέσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ