Αδίκησε τον εαυτό του ο Ρεθυμνιακός – Ήττα «μαχαιριά» από τον Μανδραϊκό

Ο Ρεθυμνιακός, άξιζε κάτι καλύτερο από το ματς με τον Μανδραϊκό, όμως παραχώρησε δύο πέναλτι, γνωρίζοντας την ήττα με 1-3, χάνοντας κάθε ελπίδα για άνοδο στην Γ’ Εθνικη 

15/05/2024 17:00
4η αγωνιστικη - Πρωτάθλημα Πρωταθλητριών ΕΠΣ

ADVERTISING

Ισορροπημένο το παιχνίδι στα πρώτα λεπτά, με τον Μανδραϊκό να βρίσκει το γκολ στο 19ο λεπτό, όταν μετά από απόκρουση του Κελαϊδή, ο Γιουκαρής γύρισε στον Λελούδα, ο οποίος σε κενή εστία έγραψε το 0-1.

Μετά το γκολ, ο Ρεθυμνιακός ανέβασε την απόδοση του και στο 30′ ισοφάρισε σε 1-1! Ο Γαβαλάς πάσαρε στον Ματαραγκάσι, ο οποίος υπέροχα απέφυγε τον αντίπαλο του και με έξοχο πλασέ έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα!

Με… φόρα από το γκολ, η ομάδα του Ρεθύμνου άγγιξε το 2-1. Ο Ξεπαπαδάκης από το ύψος της μικρής περιοχής, από το γύρισμα του Σωπασή, όμως το σουτ κατέληξε στην εξωτερική πλευρά των διχτύων.

ADVERTISING

Ο Ρεθυμνιακός είχε τον έλεγχο στο δεύτερο μισό του πρώτου μέρους, έχοντας την κατοχή, ψάχνοντας το γκολ και στο 43′ έχασε νέα μεγάλη ευκαιρία, με τον σκόρερ του να κάνει το σουτ από θέση τετ α τετ, απέκρουσε ο κίπερ των φιλοξενούμενων.

Αυτή ήταν και η τελευταία φάση του πρώτου ημιχρόνου, με τις δύο ομάδες να πάνε στα αποδυτήρια ισόπαλες με 1-1! Στην επανάληψη, με το.. καλησπέρα ο Ματαραγκάσι απείλησε, με τον κίπερ των Αθηναίων να διώχνει σωτήρια, με τον Μανδραϊκό να βρίσκει δεύτερο γκολ στο 50′, με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Πασαλίδη.

Ο Μανδραϊκός κέρδισε και δεύτερο πέναλτι στο 60′ από ανατροπή του Πασαλίδη από τον Κλειδή, με τον Πετσίτη να ευστοχεί για το 1-3. Στη συνέχεια, ο Ρεθυμνιακός έψαξε το γκολ, έχοντας μεγάλες ευκαιρίες με Σηφακάκη, Κώτσιο, πιέζοντας την εστία των φιλοξενούμενων, συνεχίζοντας να χάνει ευκαιρίες.

ADVERTISING

Μέχρι το φινάλε δεν άλλαξε κάτι, με το 1-3 να είναι το τελικό αποτέλεσμα!

ΡΕΘΥΜΝΙΑΚΟΣ
ΜΑΝΔΡΑΙΚΟΣ

Αρχικές συνθέσεις

Αλλαγές

ΔΗΜΟΦΙΛΗ