Τα κορίτσια του ΟΦΗ κατέθεσαν ψυχή, αλλά λύγισαν στις λεπτομέρειες…

Οι γυναίκες του ΟΦΗ τα έδωσαν όλα απέναντι στον ΠΑΟΚ, δεν μπόρεσαν όμως να πάρουν το εισιτήριο για τον μεγάλο τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας, γνωρίζοντας την ήττα στις λεπτομέρειες με 0-1. Έντονα παράπονα για πέναλτι που δεν δόθηκε στη Ριμπάνσκα.

Σε ένα ισορροπημένο πρώτο μέρος χωρίς πολύ μεγάλες ευκαιρίες, ο ΠΑΟΚ είχε την κατοχή της μπάλας στα πόδια του στη μεγαλύτερη διάρκεια του πρώτου μέρους, ωστόσο ο ΟΦΗ μπόρεσε και έγινε ιδιαίτερα επικίνδυνος, χάνοντας μεγάλη φάση στο 11′ με την Καλαμπέροβα να βγαίνει τετ α τετ, αλλά η Νόιχαους έκανε τη σωτήρια επέμβαση!

Στο 17′ οι φιλοξενούμενες είχαν σουτ με την Χαλατσογιάννη με τη μπάλα να κοντράρει και να φεύγει κόρνερ, ενώ στο 32′ ο ΠΑΟΚ απείλησε εκ νέου με σουτ της Βαρδαλή που πέρασε άουτ, σε ένα πρώτο μέρος, με λίγες καλές στιγμές!

ADVERTISING

Με ιδανικό τρόπο για τον ΠΑΟΚ ξεκίνησε το δεύτερο μέρος, καθώς στο 50ο λεπτό η Βαρδαλή με κοντινό πλασέ έκανε το 0-1. Ο ΟΦΗ είχε τη μεγαλύτερη ευκαιρία του αγώνα για να φέρει το ματς στα ίσα στο 55′, αλλά η προσπάθεια της Ριμπάνσκα σταμάτησε στο δοκάρι.

Η φάση που ξεσήκωσε θύελλα αντιδράσεων στο ΒΑΚ και οδήγησε στην αποβολή του Κώστα Παντζαρίδη, ήρθε στο 79′, όταν ο ΟΦΗ «φώναξε» για πέναλτι πάνω στη Ριμπάνσκα, το οποίο όμως δεν δόθηκε από τον διαιτητή της συνάντησης.

Στα τελευταία λεπτά οι γηπεδούχες προσπάθησαν πολύ να πιέσουν, με στόχο να βρουν το γκολ της ισοφάρισης, το οποίο όμως δεν ήρθε ποτέ, με τον ΠΑΟΚ να παίρνει την πρόκριση για τον μεγάλο τελικό.

ADVERTISING

Οι συνθέσεις:

ΟΦΗ: Γκάρτνερ, Σηφάκη, Κυδωνάκη, Κουκουλάκη, Δρακογιαννάκη, Ζέρβα, Πέιου, Ραπάνη, Καλαμπέροβα, Πατερνά, Μπριάνα

ΠΑΟΚ: Νοϊχάους, Μήτκου, Γκούνη, Κιουρεξίδου, Κοσκερίδου, Χαλατσογιάννη, Στράντζαλη, Χέλμβαλ, Βαρδάλη, Γιαννακά, Παπαδοπούλου

ADVERTISING

Η εξέλιξη του Live:

    *Η σελίδα ανανεώνεται αυτόματα κάθε δύο (2) λεπτά
    ΔΗΜΟΦΙΛΗ