Μ. Σαβουϊδάκης: «Η Νέα Ιωνία είναι το φαβορί – Δεν τα παρατήσαμε ποτέ και ήρθε η ώρα να επιβραβευτούμε»

Για το σπουδαίο ματς με τη Νέα Ιωνία, την πορεία του ΑΟΤ στους αγώνες μπαράζ αλλά και για το τέλος της σεζόν μίλησε στο 𝐆𝐑𝐀𝐍𝐃𝐒𝐏𝐎𝐑𝐓 ο Μάνος Σαβουϊδάκης. 

Ο νεαρός αμυντικός αναφέρθηκε στις δυσκολίες που περιμένουν τον ΑΟΤ στο παιχνίδι με την αήττητη Νέα Ιωνία, ενώ εξέφρασε την πίστη του ότι η ομάδα του θα καταφέρει να παίρνει θετικά αποτελέσματα ως το τέλος του μίνι πρωταθλήματος.

Τέλος δεν έκρυψε τον στόχο που δεν είναι άλλος από την άνοδο στην Γ’ Εθνική κατηγορία.

ADVERTISING

Για το παιχνίδι με τη Νέα Ιωνία: «Έχουμε μπροστά μας ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι με μια ομάδα που είναι το φαβορί αφού έχει καταφέρει να κερδίσει και τα τρία παιχνίδια που έχει δώσει μέχρι τώρα στους αγώνες μπαράζ.

Εγώ πιστεύω στην ομάδα μου και πιστεύω πως θα έχουμε τους τρεις βαθμούς που χρειαζόμαστε για την άνοδο στην Γ’ Εθνική».

Για την πορεία του ΑΟΤ μέχρι τώρα στους αγώνες μπαράζ: «Έχουμε κάνει καλή πορεία μέχρι στιγμής στο μίνι πρωτάθλημα και πιστεύω πως θα έχουμε θετικά αποτελέσματα μέχρι το τέλος. Το θέλουμε όλοι και αυτό φαίνεται και μέσα στο γήπεδο».

ADVERTISING

Για τον στόχο του ΑΟΤ ως το φινάλε της σεζόν: «Ο στόχος του ΑΟΤ από την αρχή της σεζόν ήταν ένας. Να ανεβάσουμε ξανά την ομάδα εκεί που αξίζει. Στην Γ’ Εθνική. Δεν τα παρατήσαμε ποτέ και τώρα ήρθε η ώρα να επιβραβευτούμε».

ΔΗΜΟΦΙΛΗ