Χωρίς Ιωαννίδη και Βέρμπιτς κόντρα στον ΠΑΟΚ ο Παναθηναϊκός

Ο Παναθηναϊκός ολοκλήρωσε την προετοιμασία του για το ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ, με τον Φατίχ Τερίμ να ανακοινώνει την αποστολή της ομάδας, από την οποία απουσιάζουν οι Ιωαννίδης και Βέρμπιτς.

Ο Ιωαννίδης ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα, ενώ ο Βέρμπιτς ήταν απών λόγω ίωσης. Ο Αϊτόρ έλειψε με άδεια, και οι Μάγκνουσον και Πάλμερ-Μπράουν ακολούθησαν το δικό τους πρόγραμμα αποθεραπείας. Όλοι οι παραπάνω έμειναν εκτός αποστολής. Επίσης, εκτός αποστολής έμειναν και οι Μπαρτ Σένκεφελντ και Βίτορ Ούγκο, παρότι δεν αντιμετωπίζουν προβλήματα τραυματισμού.

Αναλυτικά η αποστολή του Παναθηναϊκού: Λοντίγκιν, Ντραγκόφσκι, Ξενόπουλος, Βαγιαννίδης, Χουάνκαρ, Ρουμπέν, Ζέκα, Μπακασέτας, Σπόραρ, Μπερνάρ, Λημνιός, Τσέριν, Μαντσίνι, Γεντβάι, Μλαντένοβιτς, Κώτσιρας, Γερεμέγεφ, Παλάσιος, Βιλένα, Αράο, Ακαϊντίν.

 

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Χρήστου: «Δώσαμε τα χέρια, αλλά δεν τηρήθηκε η συμφωνία»

Τη δική του θέση σχετικά με το «ναυάγιο» της...

Επιβεβαιώνει η Χερσόνησος: Προφορική συμφωνία με Δημήτρη Σωτηρίου!

Τη μεγαλύτερη ίσως μεταγραφή των τελευταίων ετών στα τοπικά...

Πάει για το κόλπο-γκρόσο με Σωτηρίου η Χερσόνησος!

Μεταγραφική «βόμβα» στα σκαριά φαίνεται να έχει η Χερσόνησος,...

«Δείχνει» παραμονή Μαρινάκη ο ΟΦΗ!

Ο ΟΦΗ αποχαιρέτησε έξι ποδοσφαιριστές των οποίων τα συμβόλαια...