Αποδίδει καρπούς η εξαιρετική δουλειά στην Φαιστό

Η Φαιστός διαχρονικά δίνει ευκαιρίες στα νέα παιδιά. δίνοντας μεγάλη βάση στην ακαδημία της και πέρα από την μεγάλη ομάδα, επιτυχίες έχουν και τα τμήματα υποδομής!

Η ομάδα του 2012 κατέκτησε την πρώτη θέση σε ένα άκρως ανταγωνιστικό τουρνουά ακαδημιών στο Ρέθυμνο, μια σημαντική επιτυχία, μιας και μιλάμε για ένα μικρό χωριό στην ενδοχώρα του Ηρακλείου, αντιμετωπίζοντας ομάδες με περισσότερο κόσμο, καταφέρνοντας να πάρει την πρωτιά.

Φυσικά τα αποτελέσματα σε αυτές τις ηλικίες δεν μετράνε, αλλά η εικόνα που έδειξε η ομάδα των Βόρων ήταν εξαιρετική, γεγονός που χαροποιεί τους ανθρώπους της ομάδας για την εξαιρετική δουλειά που γίνεται στα τμήματα υποδομής, ενώ είναι ιδιαίτερα τιμητικό για εκείνους, πως οι γονείς εμπιστεύονται τη Φαιστό για να μάθουν τα παιδιά τους τα μυστικά του ποδοσφαίρου.

ADVERTISING

Τα συγχαρητήρια πάνε σε όλους, με την δουλειά να μην σταματάει, με το μέλλον να δείχνει όλο και πιο… λαμπρό για την Φαιστό, η οποία έχει βρει την συνταγή για να εξασφαλίσει το μέλλον της και να γίνει πόλος έλξης, με αρκετά μάτια μάλιστα να πέφτουν σε ποδοσφαιριστές της.

Τρανό παράδειγμα ο Άρμπαν Άλλα, ο οποίος αυτές τις ημέρες δοκιμάστηκε στον Ατρόμητο, ενώ σίγουρα στο μέλλον θα ακολουθήσουν τον δρόμο του και άλλοι ποδοσφαιριστές, με το ταλέντο να… περισσεύει και την φουρνιά που έρχεται να προμηνύεται συναρπαστική!

ΔΗΜΟΦΙΛΗ