Λ. Ευδαίμων: «Αν είχαμε σταθερότητα θα μπορούσαμε να βγούμε πρώτοι – Θα συζητήσουμε με την διοίκηση για τη νέα χρονιά»

Τον δικό του απολογισμό για την φετινή χρονιά στον πάγκο των Κουνάβων έκανε ο Λευτέρης Ευδαίμων στο 𝐆𝐑𝐀𝐍𝐃𝐒𝐏𝐎𝐑𝐓.

Ο ικανός τεχνικός χαρακτήρισε θετική την πορεία της ομάδας στο φετινό πρωτάθλημα, αφού τερμάτισε στην 2η θέση, ωστόσο τόνισε ότι αν υπήρχε σταθερότητα και δεν υπήρχαν οι κομβικές απουσίες μέσα στην χρονιά η ομάδα θα μπορούσε να τερματίσει πρώτη.

Παράλληλα μίλησε και για το μέλλον του, λέγοντας πως είναι σε θετικό δρόμο και άμεσα θα καθίσει στο τραπέζι με την διοίκηση για να μιλήσει για την επόμενη χρονιά.

ADVERTISING

Για τον απολογισμό της σεζόν: «Σε γενικές γραμμές είμαστε ευχαριστημένοι, γιατί αντιμετωπίσαμε αρκετά προβλήματα που θα μπορούσαν να μας αφήσουν ακόμα πιο πίσω. Τα προβλήματα βασικών παικτών μας αποδυνάμωσαν. Θεωρώ όμως ότι αν είχαμε σταθερότητα θα μπορούσαμε να τερματίσουμε στην πρώτη θέση.  Φτάσαμε κοντά στην πηγή, όμως δεν ήπιαμε νερό. Πάντως ήταν μια χρονιά θετική για εμένα, αφού η ομάδα μετά από ένα χρόνο επέστρεψε στα γήπεδα και πήρε την 2η θέση»

Για την ανανέωση του: «Ακόμα δεν έχουμε κάνει συζητήσεις με την διοίκηση. Έχουμε μια συνάντηση και από εκεί και πέρα θα κάτσουμε στο τραπέζι να δούμε τι έφταιξε, τι μπορούμε να ακόμα και αν πορευτούμε μαζί. Δεν έχουμε συζητήσει κάτι όμως νομίζω ότι είναι σε θετικό δρόμο».

 

ΔΗΜΟΦΙΛΗ