Κ. Ανδρεαδάκης: «Μετά την απώλεια του πεθερού μου το ποδόσφαιρο ήταν σε δεύτερη μοίρα, σκέφτηκα να σταματήσω το Δεκέμβρη»

Τον δικό του απολογισμό μετά το τέλος μίας ιδιαίτερης χρονιάς για τον ίδιο έκανε ο Κώστας Ανδρεαδάκης.

Ακόμα μία εξαιρετική σεζόν έκανε ο πολύπειρος ποδοσφαιριστής, ο οποίος «μοιράστηκε» τη σεζόν σε Δειλινά και Ποσειδώνα. Ο Κώστας Ανδρεαδάκης αναφέρει πως πήγε στην ομάδα των Δειλινών για τον στόχο του τίτλου, ωστόσο ο ίδιος ήταν ιδιαίτερα επηρεασμένος από την απώλεια του πεθερού του, Βαγγέλη Κάββαλου.

Μάλιστα ο έμπειρος ακραίος αμυντικός αποκαλύπτει πως έφτασε κοντά στο να σταματήσει το ποδόσφαιρο μέχρι το καλοκαίρι, αφού αυτό είχε έρθει σε δεύτερη μοίρα για τον ίδιο.

ADVERTISING

Στη συνέχεια όμως πήρε την απόφαση να συνεχίσει στον Ποσειδώνα, οπού παρά τη δύσκολη βαθμολογική θέση της ομάδας, ο ίδιος τα έδωσε όλα, πραγματοποιώντας εξαιρετικές εμφανίσεις, με την εμπειρία του να προσφέρει τα μέγιστα.

Ο ίδιος μάλιστα αναφέρεται με τα καλύτερα λόγια στον Σάκη Γεωργόπουλο, αλλά και τον Βαγγέλη Κεφαλούκο που χαρακτήρισε κόσμημα για το ποδόσφαιρο!

Συγκεκριμένα είπε: «Η χρονιά για εμένα ξεκίνησε στα Δειλινά, οπού είχαμε βάλει τον στόχο του πρωταθλήματος. Για προσωπικούς λόγους αποχώρησα από την ομάδα, ενώ βρισκόταν στην 1η θέση. Θέλω επίσης να πω, πως ο πρόεδρος των Δειλινών, Βαγγέλης Κεφαλούκος είναι κύριος με το Κ κεφαλαίο και κόσμημα για το τοπικό ποδόσφαιρο. Μακάρι να υπήρχαν πολλοί σαν αυτόν

ADVERTISING

Εδώ θέλω να πω πως δεν μπορώ να κρύψω πως έφτασα κοντά στο να σταματήσω τον Δεκέμβρη, μέχρι το καλοκαίρι, γιατί μετά την απώλεια του πεθερού μου το ποδόσφαιρο για εμένα ήταν σε δεύτερη μοίρα

Στη συνέχεια προέκυψε και η πρόταση από τον Ποσειδώνα, οπού ένας λόγος που την αποδέχτηκα είναι ο Σάκης Γεωργόπουλος, που τον σέβομαι και τον εκτιμώ, αλλά και το ότι ήξερα πως άξιζε να δώσουμε αυτή την προσπάθεια για την ομάδα. Η κατάσταση με τη βαθμολογία ήταν δύσκολη, ξέραμε τι θα αντιμετωπίζαμε, αλλά προσωπικά έδωσα σε κάθε παιχνίδι τον καλύτερο μου εαυτό, ότι είχα και δεν είχα, προσπαθώντας να βοηθήσω τους συμπαίκτες μου. Δυστυχώς δεν τα καταφέραμε παρά τη μεγάλη προσπάθεια».

ΔΗΜΟΦΙΛΗ