6ήμερο ρεπό στον ΑΟΑΝ

Την ευκαιρία να γεμίσουν… μπαταρίες και να επικεντρωθούν στο επόμενο παιχνίδι, το τελευταίο για την ποδοσφαιρική σεζόν 2023-24, έχουν στον ΑΟΑΝ.

Ο ΑΟΑΝ επικράτησε 2-0 και στον δεύτερο ημιτελικό με αντίπαλο τη Νεάπολη, πανηγυρίζοντας την πρόκριση στον τελικό της διοργάνωσης, εκεί όπου θα αντιμετωπίσει την Αναγέννηση Ιεράπετρας, μία ομάδα που τερμάτισε στην 5η θέση του βαθμολογικού πίνακα της Α’ ΕΠΣ Λασιθίου.

Οι ποδοσφαιριστές του Μανώλη Σκύβαλου, θα έχουν την ευκαιρία να ξεκουραστούν και να περάσουν τις Άγιες ημέρες του Πάσχα με τις οικογένειές τους και τα αγαπημένα τους πρόσωπα, καθώς από σήμερα, ξεκίνησε το 6ήμερο ρεπό που τους δόθηκε από το τεχνικό επιτελείο.

Επόμενη προπόνηση, προγραμματίστηκε για την Τετάρτη 8 Μαΐου, προκειμένου να ξεκινήσουν ουσιαστικά τη προετοιμασία τους για τον τελικό του Κυπέλλου, που πιθανότατα θα διεξαχθεί, λίγες ημέρες αργότερα και πιο συγκεκριμένα, το Σάββατο (11/5).

Στον ΑΟΑΝ, επιθυμούν διακαώς να κατακτήσουν το τρόπαιο, για να μπορέσουν να κλείσουν ιδανικά μία δύσκολη ποδοσφαιρική χρονιά.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ
P