Με καλό ποδόσφαιρο και «οκτάρα» αποχαιρέτησε ο ΟΦΑ!

Με πολύ όμορφο ολοκλήρωσε μία άκρως επιτυχημένη χρονιά ο ΟΦΑ που επιβλήθηκε με 8-0 της Γόρτυνας, στο πλαίσιο της 27ης αγωνιστικής της Β1 ΕΠΣΗ.

01/05/2024 18:00
27η αγωνιστική - Β1 ΕΠΣΗ - 2023-24

ADVERTISING

Όπως στα περισσότερα παιχνίδια μέσα στο Αρκαλοχώρι, έτσι και στο τελευταίο του παιχνίδι για φέτος, ο ΟΦΑ ήταν εντυπωσιακός, φτάνοντας σε μία πολύ άνετη επικράτηση, επί της Γόρτυνας. Πρωταγωνιστής για τους γηπεδούχους ο Άγγελος Κώστας που σκόραρε τρία γκολ, ενώ στον πίνακα των σκόρερ μπήκαν επίσης οι Αρλίντο, Ελευθερίου και Δαγκωνάκης. Ειδική μνεία αξίζει στον Φασούλα, που πέτυχε τα δύο του πρώτα του γκολ με την «πράσινη» φανέλα, με τον 18χρονο άσο να «κλέβει» τις εντυπώσεις.

Μάλιστα, σε ένα ανοικτό παιχνίδι, δίχως σκοπιμότητες, καθώς δεν υπήρχε ουσιαστικό βαθμολογικό κίνητρο, η ομάδα του Στέλιου Ανωγειανάκη, είχε και τέσσερα δοκάρια, με τους Λουλάκη, Δαγκωνάκη  και Μουρτζάκη!

Ο ΟΦΑ τελείωσε το πρωτάθλημα με 67 βαθμούς, πίσω μόνο από τη Χαραυγή, ενώ η Γόρτυνα έκλεισε τη σεζόν στην 9η θέση με 10 πόντους και κοιτάζει ήδη τον σχεδιασμό της επόμενης ημέρας!

ADVERTISING

ΔΗΜΟΦΙΛΗ