ΠΑΙΔΕΣ ΗΡΟΔΟΤΟΥ

Στην προπόνηση του Ηροδότου ο Γ. Ράπτης

Κοινοποίηση Facebook X LinkedIn Viber WhatsApp Email
Κείμενο
Στην προπόνηση του Ηροδότου ο Γ. Ράπτης
Μην χάνεις είδηση. Βάλε το GRANDSPORT στο Google Πρόσθεσε το GRANDSPORT στην Google

Προπόνηση με την ομάδα του Ηροδότου πραγματοποίησε το απόγευμα της Πέμπτης ο Γρηγόρης Ράπτης.

Ο έμπειρος μέσος που βρίσκεται στα ραντάρ των “κυανόλευκων” έκανε σήμερα για πρώτη φορά προπόνηση υπό τις οδηγίες του Ανδρέα Ξυδάκη, κάτι που δείχνει ότι η υπόθεση του βαδίζει σε καλό δρόμο για να μετακομίσει από τις Αρχάνες στην Αλικαρνασσό.

Εφόσον δεν αλλάξει κάτι συνταρακτικό ανάμεσα στις επαφές του Γιούχτα με τον Ηρόδοτο, ο έμπειρος μέσος θα ντυθεί τις επόμενες ώρες στα “κυανόλευκα”.

Μάλιστα η περίπτωση των Λουμπάκη, Ράπτη δεν είναι οι μοναδικές για τον Ηρόδοτο, αφού οι ιθύνοντες της ομάδας είναι σε ανοιχτή… γραμμή με το Τυμπάκι για την παραχώρηση του Αλέκου Ζαφείρη, ο οποίος φαίνεται ότι είναι κοντά να επιστρέψει μετά από αρκετά χρόνια στην ομάδα της Αλικαρνασσού.

Μοιράσου το άρθρο Facebook X LinkedIn Viber WhatsApp Email Αντιγραφή συνδέσμου

Περισσότερα νέα για ΠΑΙΔΕΣ ΗΡΟΔΟΤΟΥ στο GRANDSPORT, μαζί με πρόγραμμα και αποτελέσματα, βαθμολογία και στατιστικά παικτών της ομάδας.

Σχετικά

Σχετικά Άρθρα