Για την υπέρβαση στη Χερσόνησο ο Κόροιβος

Ο Κόροιβος έχει αποδείξει πως είναι για τα δύσκολα και θα πάει να παλέψει μέχρι τέλους για την παραμονή του στην κατηγορία.

Μετά τη σπουδαία νίκη επί του Δία, η ομάδα των Αγίων Παρασκιών βρίσκεται πάνω από τη γραμμή του υποβιβασμού, μία αγωνιστική πριν το τέλος. Βέβαια, δεν μπορούμε να πούμε πως η υπόθεση παραμονή είναι στο χέρι του Κόροιβου, αφού στο τελευταίο ματς της χρονιάς έχει να αντιμετωπίσει εκτός έδρας την πολύ ισχυρή ομάδα της Ανάληψης, ενώ ο ΠΟΗ που βρίσκεται έναν βαθμό πίσω έχει παιχνίδι στην έδρα του με τους ουραγούς, Νέους Αλμυρού.

Παρότι όμως το έργο της ομάδας του Δημήτρη Δρίβα μόνο εύκολο δεν είναι, απέναντι σε έναν πολύ δυνατό αντίπαλο και μάλιστα εκτός έδρας. ο Κόροιβος δεν θα πέσει χωρίς μάχη. Στην ομάδα έχουν πίστη στις δυνατότητες τους και πως θα μπορούσαν να κάνουν την υπέρβαση για να κρατηθεί ο σύλλογος στην κατηγορία

Άλλωστε ο Κόροιβος έχει αποδείξει τη φετινή χρονιά πως όποτε έχει βρεθεί με… την πλάτη στον τοίχο, έχει ανταποκριθεί με τον καλύτερο τρόπο και αυτό θα προσπαθήσει να κάνει αυτή την Κυριακή.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ
P