Αχ. Δαμιανάκης: «Ελπίζω να χαίρεται μαζί μας ο Γιώργος – Νιώθω δικαιωμένος που επέλεξα το Ασήμι το καλοκαίρι» (vid)

Χαρούμενος για τον τίτλο αλλά και δικαιωμένος για την επιλογή του να φορέσει το καλοκαίρι την φανέλα του Ασημίου εμφανίστηκε στις δηλώσεις του ο Αχιλλές Δαμιανάκης.

Ο νεαρός τερματοφύλακας έκανε αναφορά στην πορεία που είχε η ομάδα του στο πρωτάθλημα, αλλά και στα κομβικά παιχνίδια που έκαναν την διαφορά και το Ασήμι αύξησε την ψαλίδα από τους διώκτες του.

Παράλληλα ξεκαθάρισε ότι νιώθει δικαιωμένος για την απόφαση του να φορέσει τη φανέλα του Ασημίου το καλοκαίρι, αφού γνώρισε ανθρώπους που θα τον συνδέουν για την υπόλοιπη ζωή του.

ADVERTISING

Για το πρωτάθλημα: «Ήταν μια ιδιαίτερα δύσκολη και ανταγωνιστική χρονιά, παρόλο που τώρα στο τέλος ξέφυγε η βαθμολογία. Μέχρι και αρχές του χρόνου ήμασταν κοντά οι ανταγωνιστικές και με δύο, τρία κομβικά παιχνίδια ξεφύγαμε και ήμασταν πιο άνετοι τώρα στο τέλος. Είμαστε υπερήφανοι συμπαίκτες, διοίκηση και προπονητής που έφτιαξαν μια καλή ομάδα φέτος που είχε τα πάντα. Προσωπικότητες, ταλέντο, εμπειρία και στα δύσκολα το σύνολο ήταν δεμένο και καλά διαβασμένο. Εκ μέρους μου, των συμπαικτών μου και του προπονητή, θέλουμε να αφιερώσουμε το πρωτάθλημα στον Γιώργο που μας άφησε νωρίς και άδικα. Εύχομαι να χαίρεται μαζί μας σήμερα».

Για το αν ήταν δικαίωση η επιλογή του να αγωνιστεί στο Ασήμι: «Ναι. Και εκ του αποτελέσματος αλλά και να μην ερχόταν η επιτυχία δεν θα είχα μετανιώσει, καθώς εδώ έκανα παρέες, φιλίες, η διοίκηση είναι τρομεροί άνθρωποι. Από την πρώτη στιγμή δεν μας έλειψε τίποτα και αφού ήρθε και το αποτέλεσμα που προσδοκούσαμε είμαστε ευχαριστημένοι όλοι και εγώ προσωπικά».

ΔΗΜΟΦΙΛΗ