Με σπουδαίο Τοράλ «λύγισε» τον Βόλο ο ΟΦΗ!

Ο ΟΦΗ αγχώθηκε παραπάνω από όσο θα έπρεπε στο φινάλε του αγώνα, ωστόσο με δύο γκολ του Τοράλ πήρε τη νίκη απέναντι στον Βόλο με 2-1 για την 5η αγωνιστική των play out της Super League.

20/04/2024 18:30
5η αγωνιστική Super League - Play out - 2023-24

Στατιστικά παίκτη

Τοράλ Γιόν ΓΚΟΛ 28'    
    32' ΚΙΤΡΙΝΗ Ντε Καμπς Ζοέρι
Μαρινάκης Νίκος ΚΙΤΡΙΝΗ 34'    
Τοράλ Γιόν ΓΚΟΛ 49'    
    91' ΑΥΤΟΓΚΟΛ Λαμπρόπουλος Βασίλης

ADVERTISING

Πρώτη φάση στο 5΄με το σουτ του Ριέρα να φεύγει εκτός εστίας. Λίγα λεπτά μετά Ο Τοράλ έκανε το γύρισμα από τα αριστερά με φάλτσα, ο Τσοκάνης έβαλε το πόδι του σε προσπάθεια να διώξει, μπλόκαρε ο τερματοφύλακας του Βόλου, πριν η κατάσταση γίνει πιο επικίνδυνη, καθώς ήταν κοντά ο Ισέκα, προσπαθώντας να επωφεληθεί!

Πρώτη καλή στιγμή για τον Βόλο στο 22′ όταν ο Γκλάβτιτς πλάσραρε εκτός περιοχής με τον Χριστογεώργο να μπλοκάρει σταθερά. Ένα λεπτό μετά ο Μπάκιτς σούταρε αλλά δεν βρήκε στόχο. Ο ΟΦΗ που έδειχνε εξ’ αρχής να πατάει καλύτερα, πήρε προβάδισμα στο 28ο λεπτό με τον Τοράλ να κάνει από κοντά το 1-0, το οποίο ήταν και το σκορ ημιχρόνου, αφού στο 42′ η ομάδα του Δέλλα έχασε σπουδαία ευκαιρία. Ο ΟΦΗ έφερε με μεγάλη ευκολία την μπάλα στην περιοχή, ο Τοράρινσον από τα αριστερά άφησε στον Μπάκου, του οποίου το πλασέ ήταν αδύναμο.

Το δεύτερο μέρος ξεκίνησε με γκολ για τον ΟΦΗ που στο 49′ βρήκε δεύτερο τέρμα με το οποίο απλοποίησε τα πράγματα. Ο Τοράρινσον από τη μεσαία γραμμή βρήκε τον Τοράλ στα δεξιά, εκείνος πάτησε περιοχή με άνεση, πλάσαρε εξαιρετικά και έκανε το 2-0.

ADVERTISING

Οι «ασπρόμαυροι» δεν κατέβασαν ρυθμούς και στο 51΄μετά από ωραία αντεπίθεση ο Ισέκα έκανε το σουτ και μπλόκαρε ο τερματοφύλακας του Βόλου. Τα πάντα έδειχναν να είχαν κριθεί, ενώ ο Βόλος απείλησε στο 58′ με τον Γκαρσία που σούταρε στην κίνηση, χωρίς όμως να βρει στόχο.

Ο Βόλος βρήκε τελικά το γκολ που έψαχνε στο 91′ με τον Λαμπρόπουλο να στέλνει άθελα του τη μπάλα στα δίχτυα του Χριστογεώργου, κάνοντας το 2-1. Ωστόσο ήταν πολύ αργά για τον Βόλο να διεκδικήσει κάτι περισσότερο, με τον ΟΦΗ να παίρνει ακόμα μία νίκη στη φετινή διαδικασία των play out.

ΟΦΗ
ΒΟΛΟΣ

Αρχικές συνθέσεις

Αλλαγές

ΔΗΜΟΦΙΛΗ