Καταδικαστική ήττα για τον Ερμή Ζωνιανών!

Ο Ερμής Ζωνιανών γνώρισε μια καταδικαστική ήττα στην έδρα του από τον ΑΟ Υπάτου με 1-0 και πλέον οι ελπίδες του για απευθείας παραμονή στην κατηγορία λιγοστεύουν…

[jsCumatchshrtMatchDetails match_id =”350735″]

[jsCumatchshrtMatchAnalytics match_id =”350735″]

Οι φιλοξενούμενοι μπήκαν δυνατά στο παιχνίδι και μόλις στο 5′ έχασε μοναδική ευκαιρία με τον Ποτουρίδη, όμως το πλασέ του πέρασε άουτ.

Ο Ερμής Ζωνιανών πήρε την κατοχή της μπάλας προσπαθώντας να ισορροπίσει και να απειλήσει την εστία του ΑΟ Υπάτου, ωστόσο και η δεύτερη ευκαιρία ήταν για τους φιλοξενούμενους. Συγκεκριμένα στο 30′ ο Ποτουρίδης βρέθηκε απέναντι από τον Δεσποτόπουλο, όμως ο νεαρός κίπερ έδιωξε εντυπωσιακά. Ο Ποτουρίδης απείλησε ξανά στο 36′ με σουτ από το ύψος της περιοχής, όμως ο Δεσποτόπουλος μπλόκαρε εύκολα.

Στο 37′ ο Ερμής Ζωνιανών απείλησε για πρώτη φορά με τον Ακουίνο να σουτάρει, όμως η μπάλα πέρασε λίγο έξω. Το σκορ δεν άλλαξε ως το τέλος του ημιχρόνου με τις δύο ομάδες να αφήνουν ανοιχτούς λογαριασμούς για την επανάληψη.

Στο δεύτερο ημίχρονο ο ρυθμός δεν ήταν καλός αφού πρώτη φάση έγινε στο 65′ με τον Μπαμπουλάκη να σημαδεύει το δοκάρι με το κεφάλι, όμως η φάση είχε σταματήσει για οφσάιντ.

Οι γηπεδούχοι όσο περνούσε η ώρα έπαιρναν ρίσκα για να βρουν το γκολ χάνοντας μεγάλη ευκαιρία στο 85′ με τον Μπαμπουλάκη και πάλι να σουτάρει και τον τερματοφύλακα του ΑΟ Υπάτου να διώχνει με τα ακροδάχτυλα.

Ο ΑΟ Υπάτου εκμεταλλεύτηκε τα κενά από τα ρίσκα που πήραν οι γηπεδούχοι και στο 92′ σκόραραν με τον Αλμπάνη κάνοντας το 0-1 που ήταν και το τελικό αποτέλεσμα. Αυτή η ήττα ήταν καταδικαστική για τους γηπεδούχους που πλέον ψάχνουν ένα… θαύμα για την παραμονή τους στην κατηγορία.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

[jsCumatchshrtMatchLineups match_id =”350735″]

ΔΗΜΟΦΙΛΗ
P