Με προβλήματα για το καλύτερο στο Λίντο ο ΠΟΗ

Με στόχο ένα θετικό αποτέλεσμα πηγαίνει να αντιμετωπίσει το Λίντο ο Παναθηναϊκός Ηρακλείου για την προτελευταία αγωνιστική στον 1ο όμιλο της Α2 ΕΠΣΗ.

Την υπόθεση παραμονή κρατάει στα χέρια του ο ΠΟΗ μετά τη σημαντική νίκη με 4-0 επί της Ομόνοιας, η οποία τον έχει φέρει πάνω από τη γραμμή του υποβιβασμού και με δεδομένο πως το πρόγραμμα τον ευνοεί, καθώς την τελευταία αγωνιστική παίζει μέσα στην έδρα του με τους Νέους Αλμυρού, ενώ ο Κόροιβος παίζει εκτός έδρας με την Ανάληψη, ενώ έξω από το «σπίτι» του παίζει και ο έτερος διεκδικητής της παραμονής, Δίας, ενώ θα έχει προηγηθεί το μεταξύ τους ντέρμπι παραμονής, οπού ένας ή και οι δύο αντίπαλοι των «πράσινων» θα χάσουν βαθμούς.

Στο μυαλό της ομάδας του Χρήστου Μουρτζάκη είναι πάντως το παιχνίδι με το Λίντο, οπού ο Παναθηναϊκός θα διεκδικήσει το θετικό αποτέλεσμα που θα απλοποιήσει την υπόθεση παραμονή.

ADVERTISING

Τα προβλήματα πάντως είναι αρκετά, καθώς νοκ άουτ έχουν τεθεί οι Λυραράκης και Φουκαράκης, ενώ αμφίβολοι είναι οι Φουντουλάκης και Γιαννόπουλος.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ