Ο Κίμιχ έστειλε την Μπάγερν στα ημιτελικά του Champions League!

Με γκολ του Τζόσουα Κίμιχ στο 63′, η Μπάγερν επικράτησε της Άρσεναλ με 1-0 και προκρίθηκε στα ημιτελικά του Champions League, περιμένοντας Ρεάλ Μαδρίτης ή Μάντσεστερ Σίτι! 

Ελάχιστα πράγματα στο πρώτο μέρος, με την εικόνα του αγώνα να μην θυμίζει το πρώτο ματς στο Λονδίνο, με τις δύο ομάδες να ολοκληρώνουν το πρώτο ημίχρονο χωρίς τέρματα, χωρίς την μεγάλη φάση σε ένα ολόκληρο πρώτο ημίχρονο.

Πρώτη μεγάλη φάση στην επανάληψη για την Μπάγερν στο 47′. Σέντρα από δεξιά, ο Γκορέτσκα πιάνει την κεφαλιά, η μπάλα στο δοκάρι και στα πόδια του Γκερέιρο που σουτάρει από διαγώνια θέση, κόντρα σε παίκτη της Άρσεναλ, δοκάρι και κόρνερ!

ADVERTISING

Στο 63′ η Μπάγερν άνοιξε το σκορ, όταν ο Γκερέιρο γέμισε από αριστερά και ο Κίμιχ πετάχτηκε στο ύψος του πέναλτι και με κεφαλιά δυναμίτη έκανε το 1-0!

Στη συνέχεια, οι Βαυαροί είχαν τον έλεγχο, δίνοντας μεγάλη έμφαση στην άμυνα, με την Άρσεναλ να μην μπορεί να διασπάσει την εξαιρετική αμυντική γραμμή των Γερμανών, με την Μπάγερν να επικρατεί με 1-0 και να προκρίνεται στα ημιτελικά του Champions League!

ADVERTISING

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

Μπάγερν: Νόιερ, Κίμιχ, Ντάιερ, Ντε Λιχτ, Μαζραουί (71′ Κιμ), Λάιμερ, Γκορέτσκα, Σανέ (89′ Ουπαμεκανό), Μουσιάλα, Γκερέιρο, Κέιν

Άρσεναλ: Ράγια, Γουάιτ, Παουλίστα, Σαλιμπά, Τομιγιάσου (87′ Ενκετιά), Έντεγκαρντ, Ζορζίνιο (68′ Ζεζούς), Ράις, Σακά, Χάβερτς, Μαρτινέλι (68′ Τροσάρ)

ΔΗΜΟΦΙΛΗ